Merhabalar , 2 yıllık evliliğim bir suredir zaten calkantıdaydı. Eşimle daha once bir iki defa olmuyorsa zorlamayalım tarzında konuşmalarımız gecti ama tekrar duzelmiştik.
Bir konu yuzunden tartıştığımız gunun akşamı bana eve gelme dediği gun ben kendi ailemle artık yapamadığımızı olmadığını konuştum. Ailemle topla gel eşyalarını dedi. Eşim de eve gel konuşalım dediği zaman bende saf gibi eve gittim ve ogundur evde kaldım ama hic birşey eskisi gibi olmadı boşanmak hep aklımda ama nasıl soyleyeceğimi bilemedim.. cunku hep birşey yokmuş gibi davrandım. Ta ki iki gun once sacma sapan bir sebepten kavga edip benim kulağımı cekti ve Tokat attı. O gundur konuşmadım ama bana hic sanki bu olaylar yaşanmamış gibi davranmakta ve tavır aldığım icin ben sucluyum ailemin son durumdan haberi yok.. yoruldum.. bunaldım.. icimde sevgi denilen birşey kalmadı ama hala nasıl soyliceğimi nasıl konuşcağımı ve sonra ki sureci duşunuyorum.. evlenmiş boşanmış olucam diyorum ama boyle evlilikte yurumez diyorum.. nasıl konuşcam nasıl soylicem fikir verir misiniz.. kendi ailesi de hic bir olayın farkında değil bize cocuk soruyorlar..
Konuyu nasıl acıcam konuştuktan sonra napıcam sonraki surec nasıl olcak fikir almak istiyorum..