Kiralık bir dairede oturuyoruz yatak odasına bakan arka balkon var. Oturduğumuz daire birinci kat sayılır o yuzden ust balkonlara gore daha geniş yani ust balkonlarla aynı hizada değil balkonumuz. Bu yuzden ve birinci kat olsa gerek balkonumuz cok kirleniyor guvercin pislikleri izmarit copleri vs. Hem arkaya baktığı icin hemde cok kirlendigi icin o balkonu hic kullanmıyoruz. Hic kullanmadığımız icin 6 ayda bir temizliyoruz. Bugun eşim balkonu yıkadı. Yan bitişik binadaki bir komşu teyze eşime sen bekar mısın balkonu hic yikanmiyor gibi bir laf etmiş bu benim cok zoruma gitti. Hic tanımıyorum komşuyu. Ama bu laf inanılmaz zoruma gitti eşime karşı mahcup olduğuma mi uzuleyim bu teyzenin beni uzmesine mi. Hakkı yok sinirlerimi bozmaya kimsenin. Sanane benim balkonumun pisliğinden. Eşime karşı da utandım şu ana kadar boyle sorun olmuyordu ama başka birinden bu lafı eşimin duyması cok zoruma gitti. Keşke orda ben olsaydım o an da lafımı soyleseydim diyorum o kadar sinirliyim ki durduk yere tanımadığım bir insanın lafı şu an sinirlerimi altust etti.