Hanımlar merhaba. Uzun suredir takip ettiğim, konularınızı okuduğum fakat yeni uye olduğum bir foruma konu yazacağım hic aklıma gelmezdi.
Benim 4 yıldır beğendiğim bir cocuk var. Cocukla aynı şehirde yaşamıyoruz. Kuzenimin cok yakın arkadaşı ve ara ara yaptığı işten fırsat buldukca benim yaşadığım ile geliyor. 4 sene icerisinde her goruşumde beğenirdim ama gormediğim surecte aklıma gelmezdi.
Yaklaşık 3 haftadır kuzenimgilde kalıyor. Bahsettiğim kuzenimin abisinin duğunu var. Bu surecte kuzenimgile cok gidip geldim. Dolasıyla cok karşılaştık. bu sefer gercekten hoşlandığımı ve icimde bir şeyler ucuştuğunu farkediyorum. Hatta bu duygularımı dışarı vuruyor olacağım ki annem de hislerimin olduğundan şupheleniyor sanırım.
Her neyse asıl konuya geleyim. Bizim ciftliğimiz var. 2 hafta once tum aile ciftlikte toplandık. Tabi ki o da geldi. Kamelyanın dış tarafında teyzemgile bir şeyler anlatıp guluşurken beni incelediğini farkettim. Ama cok utangac bir cocuk. 3-4 saat icinde orada bulunan kişiler dahil olmak uzere 4-5 cumle anca etmiştir.
Dun kuzenimin kınası vardı. Kuzenimgilde son hazırlıkları yapıyorduk. Ben boş oda kalmadığı icin onun yattığı odaya gectim. Birden onlar geldi beni gordu ve kıpkırmızı oldu. Kına boyunca onlar dışardaydı. Birden iceri girip(iceri girerken beni gordu ve yere bakıp gulup yine kıpkırmızı oldu) bizim masaya oturdular. Sonrasında kuzenim abi sen sıkıldın diyip cocuğu dışarı cıkardı Daha sonra fotoğraf cekilme sırasında kuzenim, ablam ve benim telefonumdan fotoğraf cekiliyorduk. Birden kendisi telefonunu cıkartıp bizim fotoğrafımızı cekti. O sırada dışarıda bizi bekledikleri icin yine muhabbet edemedik.
Her neyse yarın duğun var ve pazar gunu gidecek. Bir daha ne zaman gorurum bilmiyorum. Artık en azından sosyal medyadan takipleşmek istiyorum. İlk isteği atmak da istemiyorum. Cunku bana karşı duygusu olup olmadığından emin değilim. Emin olsam da kuzenimin dikkatini cekmek istemem. Yarın ne yapıp da artık muhabbet etmeye başlayabiliriz? Ne yapıp da sosyal medyadan takipleşebiliriz? Lutfen bana yardımcı olun.