Merhabalar herkese hepinizin fikrine ihtiyacım var. 30 Yaşında bekarım aşağı yukarı 4yıldır bir ilişkim yok. Yeni biriyle tanıştım gayret konuşmaları fikirleri yerinde biri, sordugu sorular aldıgım cevaplar es gecilmeyecek kadar mantıklı. Fakat bir sorunumuz var , erken diyebilirsiniz bunun icin ama sonucta herşeyi baştan konuşmak daha iyidir benim icin oyle en azından. Ev konusunda anlaşamıyoruz şoyle yaşadıgım şehrin 10 maksimum 15 dakika uzaklıkta bir ilcesinde yaşıyorum oda merkezde yaşıyor, altında hem şirket aracı hem şahsi aracı var. Benim abim ablam kardeşim ileriye donuk annem ve babamdan haric kimsem yok, ben haliyle şuan yaşadıgım ilcede evlendikten sonrada yaşamayı istediğimi belirttim o buna cok sıcak bakmıyor ama ilk baslarda sorun olmaz benim icin diyordu şuan yaşayacagım sıkıntılara gore fikrini değiştirirmisin diye bir soru yoneltti ben net oldugumu ve fikrimin değişmeyeceğini soyledim. Sizler ne duşunuyosunuz bu konuda evli olupta yada tanısma aşamasında bu durumla karsılasan arkadaşlarımdan fikir istiyorum. Teşekkur ederim.