Merhaba.
Burada son 1 aydır aktifim. konuları genelde takip edip oneride bulunuyorum.

Bir konuda ne yapacağıma karar veremedim o yuzden sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var.

2 aylık evliyim. dunyalar tatlısı gorumcem var genc yaşta anne olmuş kendisi benden 5 yaş kucuk. iyi anlaşırız aramızda hic problem yok.
eşimin aile dostları var. gorumceme sık sık giderler kahveye, yemeğe. kayınvalideme de aynı şekilde. eşimde cok haz etmez onlardan ben de..
gene de saygı gosteririz bir problem yok aramızda.

gecenlerde gorumcemle sohbet ederken konusu acıldı. kadın olan demiş ki 'hadiyandan da sana lafı sokuyo hee'
ben bi afalladım. ne lafı sokmuşum ben dedim cunku gorumcemle aramızda asla oyle bir durum olmadı. yani hep şakalaşırız ederiz ki ben laf sokmam direkt soylerim genelde. zaten gorumceme laf sokmam gereken bir durum da olmadı aramızda sorun yok cunku.

o kadar sinirlendim ki bizim dedim aramızı mı bozmaya calışıyorlar hayırdır dedim. o da demiş zaten ben oyle algılamadım ne alaka demiş.

zamanında eltimin dedikodusunu da yapmışlar hatta eltim gitmiş hesap sormuş baya bi kuslerdi sonra olum olunca barışmışlar tekrar.

yani bunlar seviyolar kaos yaratmayı anladığım kadarıyla. dun eşime de soyledim dedim kardeşine boyle boyle demişler.
kız arada kalmasın diye bir şey soylemiyorum ama bir daha duyarsam cıkarım hesap sorarım kuserlerse de kussunler benim icin bir şey ifade etmiyorlar cunku. o da zaten uyuz oluyor onlara. adam sinirlendi yorum bile yapamadı.

ya diyorum kayınvalideme soylim ya da direk kendisine ikincisinin olmasını beklemiyim ama gorumcemin de yaşı ufak diye cok yukleniyorlar. annesi kızıyor her şeyi her yerde soyleme diye. bilemedim napsam.