Kızlar selamm,

Başlıktan da anlaşıldığı uzere karantina surecinde birilerine sardım
Hemen konuma geceyim.

bu kişi ismi Aras diyelim. Aras benim liseden ust sınıflarımdan biriydi bu arada şuan 30 yaşımdayım baya bir gecmiş yani
Neyse bu Aras ile hic muhabbetim olmadı benim o donem baya populer bir cocuktu zaten.

Bu 2 ay once nereden bana estilerse aklıma geldi bir bakayım dedim adını ve soyadını da unutmamışım, kendimi tebrik ederim
Hemen pat cıktı cunku baya bir ortak arkadaşımız var . Kendisi aynı zamanda benim semtte oturuyordu sanırım hala da oyle. Arada bir de Bulgaristan'a gidiyor stalklarım sonucu

Lise zamanı da gitar calardı hala devam ediyor. Cok unlu denemeyecek birinin gitaristi ve gitar dersleri veriyor vs vs.
Arada bir boyle meraktan yani 1 ayda belki 2 sefer falan bakıyordum profile hatta storylerine de baktım . Yuksek ihtimalle kimlerin baktığına bakmıyordur diyerekten ve de onemsemedim acıkcası. 1. 500 kişiye yakın takipcisi var. Karşılığında da 1.300 kişiyi falan takip ediyor. Yani hemen hemen takibe takip yapan birisi . Daha iyi yorumlamanız icin yazıyorum detaylıca.

Neyse ben en son 1 ay once falan bakmışımdır profiline, unutmuşum yani duşunun
Bu beni bir sabah( gecen hafta) bir kalktım ki Facebooktan eklemiş. Yani neden facebooktan onu da anlamadım.Yani acıkcası şaşırdım ne alaka aklına gelmişim. Beni lise zamanında hatırlaması imkansıza yakın .Silik bir tiptim
Neyse kabul ettim . Sandım ki yazacak hatta havalara girdim bir miktar
Ama 1 hafta gecti tık yok. Ben de tuttum bunu instagramdan takip ettim profili acık zaten. Aradan 10 dk gecmeden o da beni takibe almış benim proflim de acık hatta bakmış storylerime falan ama facebooktan eklediği kişinin ben olduğumu anladı mı emin değilim. Facebook kullanmadığım icin cok, fotolarım cok eski baya da değiştim tanımamış olma ihtimali olabilir.

Neyse gel gelelim konuya takip etti tamam ama hic bir storyme bakmıyor bile En azından onlara baksa falan bir muhabbetimiz olur diye duşunmuştum ama adam konuşmayı bırakın bakmıyor bile
Şimdi beni cok tınlamadı ya ilgim arttı surekli gir profile cık profilden yalama oldu

Sevgilisi yok belli ama yakın surede bir ayrılık yaşamış olabilir biraz atarlı giderli lafları var fotolarının altında. Yani şimdi hic ilgilenmeyecekti niye ekledi . İlgilensin derken yani hayatta olduğumu fark etsin en azından

Bugun fotograf paylaşmış . 1 saat sonra falan gordum begendim. Yok anam yine sıfır tepki .
En azından arkadaş olsaydık ya. Ne yapsam hic bulaşmıyım mı ?
Yoksa ilgisini cekmek icin bir şeyler mi yapayım?

Yoksa direkt bir mesaj mı atayım normal bir şekilde ?

Fikirlerinize ihtiyacım var