selam kizlar, ben ve yine bu konu..
Biturlu kendimi degistiremedim bu konuda soyle anlatim:
Ben 6 ayik evliyim.
Ben, kv ve eltim ayni apartmanda oturuyoruz, herkesin kendine ait dairesi var.
Ben bastan hic istemiyordum buraya tasinmayi ama sadece gecici sure icin ve ilerde kotu gelin bizi istemedi damgasi yememek icin kabul ettim.
Dairemizi kendimiz oduyoruz yani daha borcu var yeni tamir etirdik.
Ben bastan boyle alt ust oturmaya cok karsi olan birisiydim ama kv iyi niyetine inanarak ve dedigim gibi o kotu gelin damgasini yememek icin kabul ettim ve bastanda soyledik biz buraya sadece bir kac sene icin tasiniyoruz diye.
Gelelim canimi sIkan konulara, kaynanam ogullarini cok kendina bagli yetistirdi yani her islerine kosarak ederek, ve hala kendini bazen soz hakki oldugunu zannediyor ben cok rahatsiz oluyorum. Herseyden haberdar olmak istiyo bizi gorse biyere giderken veya gelirken, nereye nerdeydiniz, ara sira kahvaltiya cagriyo hani gidiyorum bende arada bi tabi ama bazen insanin cani hic istemiyo hayir demektende cekiniyo. Ama tek o kirilmasin uzulmesin diyede kendimi istemedigim biseyi yaparken bulmak istemiyorum.
Hep dua ediyorum bir an once toparlansakta bu evden ciksak diye Allahin izniyle, gercekten hic huzuru olamiyorum, ise gitsem ve esim evde oldugu zaman surekli aklim evde acaba kv gidip esimi dolduruyomu ne bilim arkamdan konusuyomu gibi seyler.
Kv guya cok iyi niyetli gibi davraniyo cok hizmetkardir ama bazende bunlari sadece oglunun gozunu boyamak icin yaptigini dusunuyorum cunku isine geldigi gibi yapan birisi. Bazen 4 4luk yapar bazen cok dusuncesiz ve yanlis yaptigi seyler var. Ama ona sorsan cok iyi bi kv saniyor kendisini.
Gercekten bilmiyorum nasil dusuncem nasil devam edicem, boyle oldukca evlendigime bile pisman oluyorum keske evlenmeseydim diye cunku kendimi hic esimle yanliz hissedemiyorum.
Suan tasinma imkanimizda yok eve okadar para soktuk, anca 1-2 seneye Allahin izniyle. Ama o sureyi nasil atlaticam gercekten bilmiyorum oturup aglayasim var resmen.
Normalde yeni evlenenler cok mutlu olur ne guzel sevdigimle hep beraberim artik diye ama benim tek dusuncem kaynanam ve kendimi rahatsiz hissetmem. Cok uzgunum.. keske diyorum kotu gelin olsaydimda kabul etmeseydim burda oturmayi..