Ben universite oğrencisiyim guzel bir bolumde okuyorum geleceğim parlak gibi ama sorunum annemle anlaşamamam daha doğrusu onun beni sevmemesi ne yaptiysam onun gozune batti varlığım son bahaneside yuksek gelen fatura oldu cok duş alıyormuşum ona cok masraf oluyormuşum hayatında bensiz daha mutluymuş sanırım yuzume karşı seni sevmiyorum hicbir zamanda sevmedim sende baban gibisin onu da hic sevmedim nefret ettim dedi daha once seninde sonun baban gibi olur diyordu babam vefat etti bu yuzden Allahtan başka sığınacak kimsem yok benim babam o Yuce Rab, beni esirgiyor biliyorum. Bugunde gecenki gibi annemi aradım ama cıkmıyor telefona gecenlerde kaldığım aparta gelmiş burayı buranin sahibini sormuş soruşturmuş bana guvenli bir yer olmadığını soyledi mesaj yoluyla daha once kızın biri olmuş burda. Burdaki kızlarada beni sormuş arkadaşıyım demiş kızlar siz nesi oluyorsunuz diye sorunca doneceksen şimdi don yoksa cok gec olur izimizi bulamazsin diye tehdit eder gibi mesajlar atti gecen ama sonra aradım ulaşamadım anneme ben anlamiyorum aklim almiyor annemi ve bu davranışlarını zaten inanın benden herşeyi bekliyor daha once eskortluk mu yapiyorsun yoksa diye ustume cok gelmişti yılarca sen hastasin sen aptalsin sende beyin yok cocuk gibi davraniyorsun bir kuzenlerine bak ne kadar aklî başında kızlar bide sana deyip durdu beni hic sevmedi biliyorum artık sana katlanmak zorunda değilim dedi sonunda duş alırken banyodayken sıcak suyu kesti kapatti soğuk suyla devam etmek zorunda kaldım rica ettim ac lutfen anne dedim tamam gideceğim evden dedim acmadı cunku oncesinde bana internetten kiralik ev bakti defol git bu evden dedi senin yuzunu bile gormek istemiyorum rahatsiz oluyorum dedi artık reşitsin sana katlanmak zorunda değilim buyudun dedi. Erkek arkadaşımsa beni yanına cağırıyor gel diye ailesiyle yaşıyor işide bıraktım zaten asgari ucretti hakettiğim ucreti vermediler vermeyeceklerde biliyorum. Erkek arkadaşım cok ısrarcı bu konuda gel gerekirse nişan yapariz yuzuk takarız diyor ben seni okuturum annen seni istemezse istemesin annenden umudunu kes artık vicdanini kaybetmiş seni istemiyor diyor yakında uzaktan eğitim başlar işe gidip gelemem yorucuda bir yetim maaşım vardi 400 tl onuda kestiler sanırım zaten annemin olsun ben istemiyorum
Okulumu bitirmem lazım ozelde okuyorum yarı burslu olarak. Erkek arkadaşım seni alip geleceğim diyor ısrarla anneanneme gitsem uzakta yurtdışında burda bir akrabamda yok napicam bilmiyorum kiraya cıkamam param yok okulum icin birikimde yapmam lazim bir aylik calışma ucretimi harcamamaliyim elimdeki tek para erkek arkadaşım biyere kadar para gonderdi o da haklı annem tek kuruş para vermedi ben giderken gayet mutlu gibiydi
Bakıma muhtac engelli kardeşlerim var onlari birakmak hic istemezdim en cok onlar icin uzuluyorum o kadar masumlar ki onlari herşeyden cok seviyorum kendi canımdan bile cok