nice1985 .!.:
Konularımı biliyorsunuz. Aldatıldım ayrıldım. Oğlm madde kullanmaya başladı. Her şeyi denedim vazgecirmek icin.gece sokaklarda gezmekten, her gun nasıl kurtarırım diye planlar yapmaktan, ağlamaktan bittim artık.hazır sut icirmediğim evladım bonzai iciyor. Eve gelmemeye başladı. Gece sokaklarda geziyor. Evimi taşıdım, mağazamı homofşs olarak kullanıyorum. Ama o her gun eski semte gidiyor.

2 ay once kopek calmıştı. Gittik yalvardı, yakardık şikayetini geri cektiler. Kamu davası devam ediyor. Bir tanıdıktan duydum, parkda otururken orda bir adamın silahını goruyorlar. Kendi gibi madde kullanan arkadaşıyla plan yapıp levye arıyorlar ki adamın evine girip silahı calıp satarak madde alsınlar. Bu benim oğlum mu yarabbim. Masada 2 TL icin bni 10 kez arayıp ulaşamadığı icin almayan oğlum mu. Halen dahi 20 TL versem 3 TL ye ihtiyacı varsa kalanını zorla versemde kapıyı cekip kacan oğlum mu.
En son evvellsi gece sokaklarda saat sabaha kart şî 4 de arkadaşının motorunu calıyor. Bekciler o saate ne yapıyor diye sorguya alıyorlar. Hmn hakim karşısına cıktı, diğer davası olduğu icin tutuklu yargılanacak. Mahkeme gunune kdr. İlk mahkeme 3 ya da 5 ayı bulurmuş.
Bn karakoldayken karşı taraf oradaydı. Adam geri cekmitcm şikayetim dedi. Bnde sinirden olyrm ztn cekmeyin cıkmasın dedim. Oğlum bunu yan taraftan duymuş. Bnmle goruşmek istemedi.
Karşı tarafa geri cek desem ceker.... Ama oğlum cıkarsa bonzaiye devam eder. Ve bu yaptığının daha kotulerini de yapacak. İnsanlara zarar verip nasıl olsa afediolar, aracı bulup cozuyorum demesini istemiyorum. Sen yaptın cek cezanı. Cunku bu alışkanlık haline gelecek... Eğer geri cekerlerse şikayeti hmn cıkar. Cekmese 3 ay 5 ay yatar yine şikayet devam ederse 2 yada 3 yıl hapis yer. 5 ay sonra şikayetini geri cekersede cıkabiliyor.
Ben burda ne yapmalıyım. İnanın o kahrolan anne evvellsi gun sokaklarda diye banyoda duşup ağlayan anne, dun kelepceli oğluna hic ağlamadı. İlk defa rahat uyudum. Bna yol gosterin.

Şunuda belirteyim x arjadaşı oğlmn cıkması icin karşı tarafı ikna etmeye calışuyor.bende izin vermediğim icin oğlumun kulağına gidecek ve ben kotu olucam. Babayı hic sormayın, umurunda değil.
Genişletmek icin tıkla...

Merhaba, gecenlerde actığım konumu etiketledim. Oğlumla daha evvellsi gun telefon goruşmesi yaptım. Giysilerini yolladım. Harclığını verdim. Bense yataktan onunla konuşana kadar cıkamadım.. Her an icimde bir acı. Yanan ve hic kul olamayan bir acı.

Dun kızımla yemek yedik.babbasının 3 yıllık bir sevgilisi var. Gecen onlar buradaydı anne beni gorduler kafasını cevirdiler dedi. Ve şimdi de urgupe gitmişler gezmeye c. Tesi pazar. Neyse...
Kıızım arkadaşına kahve icmeye gecti, ben eve geldim. 1 saat sonra kızım beni aradı.
Anne babamı bnm yaşlarımda yani 22 yaşında bir kızla sokakta gordum. İkisi ve ben tektim sokakta dedi. Babam beni gorunce onundeki arabanın arkasına saklandı. Oraya buraya koşuşturdu. Bn telefonu elime alınca resim cekecektim ki arabasına atladı kızla kactı gitti,dedi.
Burda kacması kızından utandığı dan değil, 3 yıllık sevgilisine resim atar diyeydi.
Bense takıldım ama neye... İnsan evladı bu durumdayken bu iğrenclikleri yaparmı. Ben yemek yiyemiyorum, ağlamaktan yataktan cıkamıyorum, odamda perdeler kapalı... Belki bnde yanlış yapıyorum ama bnm psikolojim şu anda buna musait. Duygularımı yonlendiremiyorum. Yoksa acı cekmeyi kim ister. Ama o mutlu. Evlat bu başka bir şey değil.

Sakın, o adama takılı kaldın gibi duşunmeyin. Hani iki arkadaş kahve icerken bir sohbet ortamı oluşurya, bnde sizlerle paylaşmak istedim. Yoksa bnm derdim evladım.