Şimdi biliyorsunuz ki ben o uyeyim ve birazdan banlanıcam keşke beni burdan atmasalar neyse.oncelikle ben tedavi oluyorum gayet iyiyim oğretmenliğimi de yapıyorum guzelce.ama oyle anlar geliyor ki cok bunalıyorum yalnızım aile destediğim yok vs vs.neyse..siz değerli arkadaşlarıma anlattığım gibi.
Cocuğumun babasıyla telde goruştum gecende nafaka artırması icin.cocuğun oyle cok masrafı yok artırmaya da gerek yok dedi.onceki eşinden olan kızına da nafaka oduyor ya.benim oğlum 2 bucuk yaşında 1250 oduyor.kızı 7 yaşında 1500 oduyor olması lazım.
Ben dedim ki evim kira arabam yok cocuğu dolmuşa bindiriyorum ustume başıma kusuyor ben perişan haldeyim dedim.ben de berduş hayatı yaşıyorum dedi.bir gun ablamda kalıyorum bir gun annemde arada geziyoruk dedi.psikolojik olarak da ben hic iyi durumda değilim dedi.temiz kullanacağını bilsem. Gel bu evde otur derdim ama ailem tepki gosterir dedi.hem de ben haftanın 3 gunu kalıyorum bu evde dedi.ben de neyse dur bakalım ben belki memlekete tayin isterim dedim biraz durdu telefonda benim fikrimi biliyon bu konuda cocuğumdan ayrılmak istemem ama senin hayatın bişey diyemem dedi.kasaba tarzı yerlere tayin isticem dedim e bu şehirde de var oyle yerler dedi.neyse oylece kaldı.
Haticeye değil neticeye bak diyenler icin.BU ADAMIN BANA TEKRAR EVLENİRİZ DİYE BOŞANMASI COK DOKUNUYOR.APTALLIĞIMA DOYAMIYORUM.BU DURUMU SİNDİRMEM İMKANSIZ.O BENİ SALAK YERİNE KOYDU CANIMI YAKTI BEN DE ONUN CANINI YAKMALIYIM.COCUĞUMU ALIP GUZEL BİR KASABAYA ONDAN UZAĞA TAYİN İSTESEM COCUĞUMIN PSİK.BOZULUR MU BABADAN UZAK OLDUĞU İCİN?O BANA HAKSIZLIK YAPTI VE BEN BU DURUMU SİNDİRECEK GİBİ DEĞİLİM.AİLESİ DE BOŞAN BOŞAN BOŞAN DİYE DESTEKLEDİ.GORSUNLER ŞİMDİ BACILARI KARDEŞLERİ NE HALDE ARADA GEZİYOR.İYİ OLUYOR.NASIL İNTİKAM ALABİLİRİM DE BU DURUMU NASIL. SİNDİREBİLRİİM? BENDEN BOŞANDIKTAN SONRA ANASINA GİTTİ EV ALDI.BEN SOBALI EVE CIKTIM COCUĞUM 8 AYLIKTI 2 KEZ AĞIR BRONŞİT GECİRDİ BAKAMADIM HEM BOŞANMANIN UZUNTUSU HEM EVİN KOTULUĞU.....