Bir seneden fazladır evliyiz ve eşimle hala cozemediğimiz muhtemelen cozemeyeceğimiz bir problem var. Eşim cok fazla arkadaşlarıyla vakit gecirmek istiyor ben surat asınca da kavga ediyoruz. Bu oyle bir hal aldı ki eşimin ailesi bile ben hicbir şey soylemeden eşimi uyarmış artık evlisin bu kadar sık olmaz demişler ben bunu ailesinden duydum. Bunun uzerine bir sure duzelmişti ama aynı konu yuzunden yine tartışmaya başladık. İstiyor ki ben onu hep rahat bırakayım. Şimdi yine konuşmuyoruz ve ben o kadar doluyum ki nasıl konuşmam ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Yanlış anlaşılmasın adamı eve hapsetmek istemiyorum ben de arkadaşlarımla geziyorum buluşuyorum ama aşırı değil. Bekar gibi rahat davranması cok rahatsız etmeye başladı. Yeni evli değiliz ama bu sorunu cozemiyoruz boğuyorsun beni diyor. Cevreme gore o kadar rahat bir insanım ki birkac arkadaşıma anlattığımda onlarda bana hak verdiler evli olarak bu kadarı normal değil dediler.
Şimdi ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Bu sorunun evliliğimize sebep olacak gibi artık cok fazla sorun olmaya başladı.