Selam hanımlar.
Henuz 1 aylık yeni bir ilişkim var. Biraz hızlı ilerledik gerci. Bu ilişkide beni celişkide bırakan birşey var. Goruştuğumuz zamanlarda son derece ilgili. Ne istersem onu yapıyor. Son derece centilmen, cok ilgili. Surekli el eleyiz. Uzun uzun gozlerime bakar, iltifatlar eder. Yani yanındayken o kadar iyi hissettiriyor ki kendimi anlatamam. Ama gunduz işteyken telefonla goruşme zaten yok ikmiz de calışıyoruz. Mesajlaşma da cok cok az. O da biraz benim cabamla oluyor doğrusu. Bilmiyorum mesajlaşmayı mı sevmiyor? İşim cok yoğun diyor ama işinden bahsettiğine gore oyle cok yoğunluğu olacak bi iş değil. Sabah uyanınca gunaydın yazıyor. Oğlen yemek sırasında naber falan. Bi de akşam 9 gibi napıyosun yazar. Hepsi bu. Mesajda muhabbeti surdurmeye calışan taraf hep ben oluyorum. Bir gun yazmadım hic. O gun merak etti. Noldu bi sorun mu var bana mı kızdın falan diye yazdı. Boyle mesajlaşma konusunda cok isteksiz davranınca, " bundan olmaz bu ne boyle" falan diyorum kendi kendime. Goruşmelerde cok ilgili davranınca da " haksızlık ediyorsun adama" diyorum Cok ikilemde kalıyorum. Neden mesaj yazmıyorsun muhabbetlerine de hic girmiyorum. Oraya girersem dengeleri bozacağımı biliyorum. Ama boyle de hep bir tatminsizlik var. Ben mi fazla beklenti icerisine giriyorum acaba? Sizler ne duşunuyorsunuz bu konuda?