Yt da hangi iceriği aratırsanız arattırın, son bir gun filtrelerden sectiğinzde en tepede blue linkcilerin videoları cıkıyor
Şimdi ben bir iceriği arattırdım son birgun seceneğinde ilk 15 te blue linkcilerin videoları var en sondan 5 video gercek
Benim anlamadığım, ben şimdi bu adamlar gibi linkcilik yapsam emin olun ki benim videolarda gene ya aranmada hic gozukmez yada ilk sayfada hic cıkmaz
Ama bazı linkciler nasıl seo taktiği uyguluyorlarsa artık, ilk gunden videolarına 100 200 izlenim alıyorlar, ve haliyle videoları aranmada daha cok cıkıyor bizim gercek videolarımıza rağmen, tabi linkcilerin videoları fake olduğundan bir sure sonra aranmadan duşuyor
Ama benim dikkat cekmek istediğim husus, biz linkciler gibi videolarımıza nasıl ilk gunden 100 200 izlenim aldırabiliriz
Adamlar linkcilik yapmalarına rağmen, cop videolarına bizden daha cok izlenim aldırıyorlar,
Yani arkadaşlar bizim videolarımız bu linkciler gibi ilk gunden 100 200 izlenim alırlarsa, kısa sure icinde patlama yapar iyi izlenimlere doğru gider
Bu tarz basit seo calışmaları konusunda neler yapabiliriz, linkciler kadar bile izlenim alamıyoruz, biraz ironik bir durum
Blue Lİnkciler Nasıl Seo Yontemleri Uyguluyorlar?
YouTube0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Blue Lİnkciler Nasıl Seo Yontemleri Uyguluyorlar?