Herkese merhaba hayırlı aksamlar oncelikle. Belki 1 saat aradim sizlere ulaşmak icin. Hemen konuma doneyim. 4 yıllik evliyim 2 yaşında kizim var. Kayinbabam 1 sene once vefat etti. Onu cok seviyordum. Esimle de gorucu usulu evlendik. Ablam halasinin oğluyla evli. Orda gordu beğendiler beni vs. Vs başlarda cok iyiydik. Bu arada kayinvalidemn eşimden haric 4 evladı var hepsi evli ve sadece benimle kalıyor. Yaşım kucuk olduğu icin. (23). Esimle dediğilm gibi cok iyiydik annesi yuzunden kavgalar başladı her evde olduğu gibi. Kaynanam ozunde iyi bir insan. Ama cok eski kafalı. Para var harcadıgmız zaman nerdeyse oğluma neden harcattn diyecek o derece. Ilk kavgamız yatam odam yuzunden başladı benim yatak odama cok midahale ediyodu bende esime soyledm. Daha 1 haftalk evliyim dusunun bu arada birlik oturuyordm. kayinbabamin yanında bana dedi ki ne diye ogluma sikayet ediyorsun beni kizim kirli kilotlarini yikiyorum bir allah razı olsun de... bunu eşimin yanında kayinbabamin yanında soylemsti. O gunden sonra ipler koptu zaten bende. Gun gectikce karismalar surat asmalar. Esimle konuştum nolur ayrı ev tutalm diye. Kesinlikle yanaşmadı bana her defasında kapiyi gosterdi. Bende susup oturdum. Biliyorum en buyuk hayatı birlik oturmakla yaptm. Ama gozumu boyadılar. Neyse aradan 2 3 sene gecti ve eşim oyle bir duruma geldi ki yemedigim dayak kufur hakaret kalmadı. Oro*pu k*şar k*hpe daha herşey her Sey... kapıya bile attı beni cocugumla. Kaynanmn yanında bile şiddet uyguladı. Ondan cok soğudum. Her defnsa seni istemiyorum artık cek git diyor. Kaynanam bir kere şahit oldu ve beni tehtit etti gidersen bir daha gelemessn bu eve diye. Yaa o kadar anlatacağım syler VARKİ o kadar doluyum ki hangisini antalaym aaaa dostlar (((her defasnda aldatcm seni diyip yemnler ediyor. Vuruyor kafama. Ya yemin ederm anlattklarmn hepsi doğru yemin ederm sizlere... her defansda kapiyi gosteriyor biraCik yuzun varsa gururun varsa git bu evden diyor. Şimdi cogunuz neden gitmiyorsun diyordur eminim. Ailem kesinlikle arkamda babamda annemde. Ama kızımla nereye sigayim blmiyorm ki. Bir turlu cesaret edemiyorum gitmeye. Giyiniyorm herseyimi hazırlıyorum ama kapıdan cıkamıyorum sanki beni biri tutuyor gibi.. bu arada ben pendikte ailem arnavutkoy de oturuyor. 4 saatlik yol. Sizlerden yorum bekliyorum akıl verin nasıl bir yol gideyimm