Arkadaşlar merhaba oncelikle cok acele yazıyorum yazım hatalarım olursa kusura bakmayın.
Şoyle ki uzun suredir evliyim 1 cocuğumuz var severek evlendim ve problemler yaşadık daha onceki actığım konularda problemler mevcut.ben herşeye goğus gerebilecek ve alttan alacak bi yapıya sahibim elimde değil kimseyi kıramıyorum kimseye kıyamıyorum ama hak etmedikleri zaman kıymak gerek biliyorum ama ben bunu doğru yerde doğru zamansa da yapamıyorum neyse herşeyi idare eden yapım tek bir şeye asla diyor anlatılmak. oyleki ben kabul etsem hastalanırım sindiremediğim icin eminim bundan bu arada danışmak istediğim şu eşimde daha once sezmediğim belkide sezemediğim bir şey fark ettim tik tok uygulaması acmış ve bir dans eden kız videosunu beğenmiş ve bir tanede oyle acık fotolar atan bir kızı eklemiş inanın oldum sanki o an yani bunları yapıyorsa konuşurda buluşurda değilmi ben yapsam mahveder beni bu aldatma sayılmaz mi? konuştum erkeklerin zor anları vardır bakar boyle resimlere ne buluşması ne konuşması oyle birşey gorursen oldur istersen ne boşanması diyor ama ama niye beğeniyorsun niye ekliyorsun işte kabul etmiyor birebir yakalanmış erkek bile kabul etmiyor ki.
şu ki ben boşanmaktan başka birşey duşunmuyorum bundan sonraki hayatımın planlamasını yapıyorum 3 gundur konuşmuyorum kesinlikle onunlada sadece bir arkadaşıma danıştım bu aldatmak değil dedi ama niyet onemli olan niyeti olmasa niye baksın oyle kızlara niye eklesin yani aldatilma ihtimali bile olduruyor beni ben haklıyım değilmi sadece benimle aynı fikirde olan hemcinslerime ve onerilerine ihtiyacım var.