Arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum ben henuz 1 bucuk aydır evliyim ama mutlu olamıyorum bir turlu. Gorucu usulu olarak tanıştık eşim ile ve bir yıl nişanlı kaldık. Bugun eşimin ailesi gelmişti eşimin ailesi aslında merkezde kalıyor ama bahce isleri olduğu icin bi sure koyde kalıyorlar ben 1 aydır her hafta koydeyim en son hasta oldum serum ilac 1 hafta uğraştım ve eşime artik koye gitmek istemiyorum dedim burda olduklarında hep giderim dedim ilk basta tamam diyordu ama bana artik bende senin ailene gitmeyeceğim diye bugun cok sert sekilde bağırdı evet bunları aglayarak diyorum cunku artik eşimle yapamıyorum istemiyorum ailesi ozellikle annesi zaten bize gelince hep ogluyla muhatap oluyor eşim daha da erkeklesiyor şunu yap bunu yap diye bana. Evlendiğimizden beridir bu kacıncı tartışma ben artık dayanamıyorum ustelik ailem hakkinda da oyle demesi. Ya ben koy kızı degilim esimin zaten sadece hafta da bir gun izini var onu da sabahtan aksama kadar orda gecirmek istiyor ben cok mutsuzum sizce ne yapmalıyım :'(