Merhabalar, ben sosyal medyadan insanlarla tanışmaya başladım bir ay once. Ama kız ve erkek, ikisi de. Maksat birileriyle etkileşim kurabilmek, zira arkadaş cevrem cok kısıtlı ve mevcut arkadaşlarım da kendi hayatlarıyla meşguller.
Tanıştığım insanlardan biri benden hoşlanmış, ama oyle boyle değil. Dışarda iki kere buluşmamız dışında iletişimimizin coğu mesajla devam ediyordu. Neyse, ikinci buluşmada bu, benimle konuşmasının altındaki niyeti soyleyince aldım sazımı elime, "ilişki yaşamaya hazır olmadığımı, stabil şartlarda bulunmadığımı, oncelikle bu şartları sağlamam gerektiğini" soyledim. O akşam bozuldu tabii. Nitekim dun atanma haberimi aldım, bir Guneydoğu iline gideceğim. Pazartesi gunu de goreve başlamamızı istiyorlar, o yuzden bir koşuşturma icine girdim ki sormayın (benim gibi bu yıl atanan arkadaşları tenzih ederim). Adam benimle goruşmek istedi, ama musait değilim ki. Bir de... onun umutlarını yeşertme niyetinde değilim acıkcası. Cunku kafa olarak da, vucut olarak da en az on parcaya bolundum. Neyse, onunla goruşmeyeceğimi, pazartesi gunu yola cıkacağımı, ona umut vermek istemediğimi belirten bir mesaj yazdım. Bu bir bozuldu, bir bozuldu. Bana "şunu bilmeni istiyorum ki, elin yedi yabancısı seni sevmişti" dedi.

NOT: Herkese tekrardan merhabalar,
Bu tipi hayatımdan zor da olsa attım. Bir ara gercekten uzerime aşırı duştuğu, hatta gece bile telefonumu caldırmaktan cekinmediği bir surec yaşadım. Tepkimi daha sert koydum, acık acık soyledim her şeyi. Sonra yine "yok uzuldum, boyle beklemiyordum konuşmamızı" fasa fiso. Artık mesajlarına da cevap vermedikten sonra bıraktı peşimi.
Ama tabii, boyle tipleri daha once de gorduğum icin birine daha tahammul edemeyecek duruma geldim. Yazdığım başlık da onun etkisiyle ortaya cıkmıştır. Ama şimdi daha iyiyim, anlaşamayacağım insanlara, onları kırma pahasına da olsa yol vermeyi oğreniyorum. Ne hissettiğimi umursamayan insanı kırıp dokmek benim icin zor olmasa gerek.