Aniden ofke nobetleri geciriyorum, bir anda parlıyorum. Sıklıkla karşımdakine tahammulsuzluk, yalnız kalma isteği ile karşılaşıyorum. Bir anda gelen dolaptaki her şeyi yeme isteği (kase kase cerez, dibini gorene kadar makarna mesela)
Bitmek bilmeyen enerji, saatlerce yurume isteği.
Anlık değişen ruh hali, kararsızlık, planlar yapıp surekli iptal etme. Uzaklaştığımdan tamamen uzaklaşıp, yakın ilişki kurduklarımla surekli yazışma, konuşma isteği. Herhangi bir zorlukta intihar duşuncesi (asla ciddi boyutta değil sadece duşunceyle sınırlı), dikkatsiz durtusel davranışlar, gereksiz alışveriş vs. son zamanlarda kendimde gittikce tuhaflaşan davranışlar goruyorum ama yakın cevreme sorsanız sadece kendi kuruntularım. Ama yakın cevrem ne kadar yakın orası muamma. Hayatımın buyuk bolumu 08:00 - 17:00 bilgisayar başında geciyor. Ozellikle de ani değişen kararlar, her şeyi tahammulsuzluk, durtusel yemek yeme, alışveriş gibi dertlerden muzdaribim. Bunları yaşayan, herhangi bir yorumu olan, tanı koyabilecek (en azından fikri olacakbilecek) olan var mı?