Merhaba,
Konuya hangi tarafından başlayacağımı bilemiyorum, ama cok doluyum, oncelikle 36 yaşındayım 2,5 senelik evliyim tup bebek tedavisi goruyorum Mayıs ayından itibaren transfer icin bekliyorum, hep bi aksilikler yuzunden her ay ertelendi, Allah izin verirse bu ay olacak ve bu surec beni cok yordu ve stres icindeyim hergun,
Diğer durum bir erkek kardeşim ve bir abim var i, abimin durumu cok iyi, kardeşimde cok iyi bi yerde 9 bin TL maaş ile calışıyordu, ama kardeşim surekli borc icindeydi ve hep abim cıkardı borctan, oyle 3 - 5 değil 50 bin 100 bin gibi, en son abim artık yeter dedi cekti kendini, şimdi oğrendik ki kardeşim anlaşmalı olarak işi bırakmış ve tazminatını alıp (100 bin ) bitirmiş, annem babam bu durumu bilmiyor, annem kardeşimin borclarını kafasına takmaktan gecen sene by-pass oldu, yani şuan stres heyecan yasak, annem babam bunu oğrenince 33 yaşında oğullarının tazminatı icin işi bırakıp işsiz kaldığını duyunca mahvolacaklar, ben bunu aileme nasıl soyleyebilirim, abim artık yeter bunun yaptığı benim icin bitmiştir dedi cekildi, annemi babamı uzerse onu vururum dedi, ben bu aileyi nasıl toparlıycam, aileme zarar vermeden bu haberi nasıl soyluycem, ben bu surecte nasıl transfer olacağım, lutfen akıl verin,