Hanımlar cumartesi gunu doğumdan sonra ilk defa parka bebeği goturelim dedik. Bebek arabası arabanın bagajında poşette evdeydi. Eşime arabayi yukari getir oluyo mu olmuyo mu diye bi deneyelim ona gore oluyorsa cıkalım dedim.esim olur hallederim ben dedi.neyse cıktık.parkta esim puseti arabaya takmaya calisiyo takamiyo oyle bebek agladi biz bekliyoz o uğraşıyor neyse takamadi. Daha onceki haftada dışarı cıkalım dedik arabanın benzinini bitirmiş yolda kaldık babamı aradi benzin getirdi adam falan. Bu derece sorumsuz benzin nasıl biter yani. Neyse arabaya bindik arabada ağladım sinirimden ilk defa dışarı cıktık ben sana demiştim getir evde deneyelim diye gecen haftada boyle yaptın falan saydım baya. Eşimde bana oros. Dedi ağzından bu cikti bende senin annen kardeşin o. Dedim. Anneme kufur etti. Sonra bende saydım. En son damadı aradım beni annemlere gotur dedim goturdu o da. Akşam haber geldi 10 tane bira icmiş kaza yapmış arabayı perte cıkarmış. Kendisi hastanede ama durumu iyiymiş ben hicbir şekilde iletişim kurmuyorum.150 milyarlık arabaya 50 milyar veriyorlar şimdi. Benim duşuncem ucretsiz 8zin alıp arabayı satıp ev kiramizi odemek eşimin maaşıyla gecinmek idi. Ama o da bitti. Ben eşimin bekarliktan kalan birsuru borcunu odedim ama o bizi bebeğinizi duşunmeyip bir ickiye yuvası secti uzgunum sadece bebeğim icin. 5 yılın birikimi de gitti. Siz ne dusunuyorsunuz