merhabalar hanımlar,
buraya her yazdığımda cok guzel fikirler aldığım icin bu konuyu acma gereği hissettim.
bundan 4 ay once buraya bir konu acmış (kankadan sevgili olur mu..) , yakın arkadaşımın sevgili olma isteğinden bahsetmiştim. bana birkac ay boyunca flortoz davrandığından ardından bir gece kendisi aynen şoyle konuşmuştu "benim icin cok değerlisin, eğer bir şeyler olacaksa arkadaşlığımıza zarar gelsin istemiyorum, yavaş yavaş olsun guzel olsun". o zamandan bu zamana devamlı iletişim halindeydik. okullar acıldı ve biz yuz yuze gelme imkanı bulduk. birkac gun once telefonunda eski sevgilisi ile konuştuğunu gordum. ses etmedim. demek ki fikirleri değişti, arkadaşlığımız bozulmasın istedim. dun beni yemeğe davet etti, birlikte yemek yemeye gittik orada da kızdan mesaj geliyordu. konuyu actı, arkadaşlığımızın bozulmamasını, bu konunun kapanmasını istediğini soyledi. tepki vermedim, ben de boyle duşunuyorum dedim. soğuk yapmadım. sadece beni eve bırakırken biraz sessiz kaldım, konuşmak gelmedi icimden bilmiyorum. sonrasında bir mesajlaşmamız oldu orada bu konuyu diğer arkadaşlarımıza da actığını soyledi. film burada koptu aslında.
diğer arkadaş dediği en yakın kız arkadaşım. ona "benim oyle bir niyetim yoktu, kendisine şaka yapıyordum, ciddiye aldı, bende acaba olur mu diye duşundum, ama birbirimizin her şeyini biliyoruz bu ileride sorun olur" demiş. sanki en başında ben niyetliymişim ya da ben tek taraflı seviyormuşum gibi. bi keyfim kactı, kotu hissettim. boyle durumlardan hic haz etmem sanki aciz gibi, sevilmeye muhtac gibi. kendisine hicbir şey soylemedim ama sabahtan beri icim icimi yiyor. suc bende mi? bundan sonra nasıl davranmalıyım?