Herkese iyi geceler KK'nın akıllı kadınları.
Mayıs ayında biriyle tanışmıştım o donem ilişkim yeni bitmişti arkadaş gibi konuştuk ve ardından karşımdaki bana aşık olduğunu vs soyleyip bi duygu bağı kurdu. Sonra ben kendimden soğutarak onu sevmediğimi soyledim. İşler boyle olunca biz baya kavga kıyamet kusmuştuk. 3 hafta once bu kişi engelimi kaldırıp bana yazdı. Bende hayırdır felan dedim her şeyi telafi ederim şoyle seviyorum boyle seviyorum dedi bende temkinli yaklaştım acaba olur mu diye de duşundum acıkcası. Ufak bir tartışmada bana kusup ya bi ara konuşuruz bir sure yazma bana zaman ver sen şoyle hatalısın boyle hatalısın ustume geldin felan diyip bana kendimi değersiz hissettirmeye başladı. Bende kendisine değersiz hissettiğim hicbir duygusal bağın icinde bulunmak istemediğimi ve dost olmak istediğimi soyledim.
Numaramı silmedi, durumlarıma bakıyor. İşiyle ilgili bir hayırlı olsun mesajıma cevap vermiyor ama. Cok sacma sapan bir olayın icinde kaldım. Manipulasyon dedikleri boyle bişey mi bana surekli kendini eksik ve ya lış hissettiriyor karşımdakini umursamasam bile o iletişimin oyle hastalıklı olması beni sıkıyor