Kızlar merhaba nerden başlayacağımı bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Yeni evliyim. Eşimin ikinci benim ilk evliliğim. Eşimin ilk evliliğinden bir cocuğu var. Nişanlı olduğum donemde Bir gun kv ile otururken kv telefonda eşimin eski eşi ile canımlı cicimli konuşmalara daldı ben yanındayken. Ustune telefonu gorumceme verdi o da aynı şekilde canım cicim … ben cok sinirlendim fakat onlara belli etmedim sabrımı korudum. Akşam eşime durumdan bahsettim ve cok rahatsız olduğumu dile getirdim o da bana ne var ki bunda onu kızları gibi goruyorlar dedi. Ben de ben neyim saksı miyim dedim tartışmalar başladı tabi…birkac gun goruşmedik vs derken tekrar barıştık ailemle konuştum bir daha boyle bir şeyle karşılaşmayacaksın dedi. Tabi daha oncesinde gorumce olacak şahıs bana geldiğinde de surekli diğer kadınla ilgili bir konu acardı takmazdım. Dolmuştum yani anlayacağınız.
Tum bu olaylardan sonra nikah gunu kv gorumce aileme selam dahi vermemişler takıdan sonra merhabalaşmışlar annem babam cok bozulmuş. Bunu eşime soylediğimde maskeden taniyamamislardir diyip kestirip attı. Ben artık kv telefonlarına bile bakmıyorum beni haftada 1-2 mutlaka arar acmadığımda da oğluna sorar neden acmadı diye. Kv başka şehirde yaşıyor. Eşim ailesine cok duşkun surekli kalmalı gitmek istiyor. Bende mevzuları acmamak adına ben kimsenin evinde kalamam, gunubirlik gidilecekse gidelim diyorum. Gitmeyeceğini bildiğimden o kadar yolu. Ben gidip orda kalmak istemiyorum eşim cok bozuluyor her soylediğinde hayır gelmek istemiyorum yatılı diyorum. Sizce ne yapmalıyım lutfen fikir verin bana…