Cok guzel giden bi ilişkimiz vardı. Erkek arkadaşım şu anda askerde ve o psikolojiye direkt girdi. Aramızda sorunlar oldu ama hepsini aşmayı bildik yaşadığımız sıkıntılar bizi birbirimize daha cok bağladı. Birbirimizden gidemedik hep birbirimize koştuk. Onun ailesi beni biliyor ama sadece ismen kimim neyim bilmiyorlar benim ailemden bilen henuz yok.
Gectiğimiz gunlerde erkek arkadaşım her sorunu aştık ama bunu aşamayacak gibi hissediyorum seni cok seviyorum ama sevgi buna yeter mi bilmiyorum senin ailen seni cok kısıtlıyor bizi oğrenseler bile karşı cıkacaklar hem dovmeli sac sakal karışık birine seni emanet etmezler (ailem muhafazakÂr maalesef boyle sacma duşunceleri var) o yuzden senin icin de benim icin de ayrılmak en mantıklısı gel bu defa kalbimizi değil mantığımızı dinleyelim sonrasında uzulmemek icin dedi. Sizce bu sorun aşılmaz mı bence aşılır ben ailemin karşısında durur onu kabul etmeleri icin her şeyi yaparım ama o az cok ailemi bildiği icin karşı cıkacaklarına cok emin ona guvenip daha cok goruşmemize izin vermeleri yerine beni aksine cok nadir dışarı cıkarırlar diye duşunuyor lutfen akıl verin 2 gun oluyor ayrılalı ilerleyen zamanda birbirimize yine donersek kalbimize engel olamazsak bu sorunu cozmemiz olası bir ihtimal midir?