Merhaba arkadaşlar. 7 yıldır calışıyorum. Bu 7 yılda aileme maddi olarak yardım ettim. Kredi cektim yeri geldi. Babam calışmıyordu iş beğenmediği icin. O surecte de hep yanlarında oldum. Babam zamanında bizi bırakıp giden, başka kadınla evlenen sonra da geri donen bir adam. Biz ne kadar karşı cıksak da annem benim gidecek yerim yok o yuzden ayrılmam demişti. Yani 7 yıldır ne bir birikim yapabildim, ne de ailemin beli doğruldu. Cunku babamın borcları hic bitmedi. Nereye gitti nereye harcadı bilmiyorum. Ayrıca da işitmediğim laflar kalmıyordu yeri geliyordu annemden yeri geliyordu babamdan. Bu para mevzusu yuzunden. Neyse 7 yıldan sonra en son kendime bir şeyler yapmam lazım dedim. Kredi cekip araba aldım. Eğer bunu yapmamış olsaydım somurulmeye devam edecektim. Elimde Kuruş kalmıyordu.
Şimdi kredi borcum var. Aileme yardımcı olamıyorum. Şimdi bir gelirleri de yok. Babam da calışmıyor. Aslında asıl mesele annemin suan dişleri konusunda sıkıntı yaşaması. Doktor iki dişini cekecekmis. İmplant icin zaten parası yok. Ve ben kendimi cok kotu hissediyorum. Yardımcı olamıyorum diye. Birikmiş biraz param var. Sizce dişlerini yaptırayım mı. ( o para da ilerde evlenirsem ceyiz icin lazım olur diye. Cunku bana zamanında annem sana bir şey yapamayız, kendin yaparsın ceyizini demişti.) sizce ne yapayım. Cok uzuluyorum sonradan vicdan azabı cekmekten cok korkuyorum