Herkese merhaba, evet başlık gayet acıklayıcı zaten. Eltimin bana bi zararı var mı yok. Belki bazılarına gore elle tutulur bir sorun da yok ama ben artık bunaldım. Direkt olarak ornekler vererek anlatmaya calışıcam. Surekli başkalarını anlatarak "ayy o hic cocuğa bakamıyor, bu cahil, o koylu, şu cocuğuna bunu yedirmez oyle cocuk mu bakılır, komşum var emzirirken iki memesini de acıyor iğrenc ben oyle tiksinirim... vs vs" surekli boyle. Halbuki kendisi daha bir yaşında bebeğe abur cubur veriyor cizgi film izletiyor ama kimene kendi cocuğu boyleyken surekli dilinde başkalarının anneliği.
Onun cocukları benimkinden buyuk mesela benim cocukla ilgili bi konu oluyor diyelim ki emeklemiyor "aa benimkiler o kadarken nasıl giderdi, benimkiler o kadarken şunu yerdi benimkiler şoyle yapardı." Ben x marka o y marka bez kullanıyoruz. "sen de buna gec bak bu cok iyi" dedi en son . Yok dedim ne gerek var bundan memnunum. Sen bi dene buna gec. Yahu ne alaka. Benimki dort bucuk kilo doğdu "yine az ki o benimki kız olmasına rağmen dort doğdu" dedi. Halbuki bu tarz bi yarışa girdiğm falan yok. Daha neler var şuan hepsini yazsam uzar gider. Surekli hee hıhı evet demekten sıkıldım.
Hay senin derdini seveyim diyenleri de anlarım he deyip gec sen de diyebilirsniz ama bi saatten sonra bayıyor.