merhaba arkadaşlar
uzun zaman tedavi sonrası olumlu sonuc aldık samsun'da tup bebek yaptıracaklar icin benden size değerli tavsiyeler...
samsunda yaşıyoruz tup bebek tedavisine başlamadan once netten araştırdık ,acık bir bilgi bulamadık.ben samsun'da bu tedavi icin tıp fakultesine,sonra medicana ender telli'ye ardından da medical park tayfun alper'e gittim.tıp fakultesinde hekimlerin iyi olduğu soyleniyor,ancak calışan biri icin saatler uymuyor doğal olarak ve doktor cok fazla hastaye baktığı icin size birkac dakika ayırabiliyor.bende oraya 1 kez gidebildim sadece,ardından ender telli'ye gittik. medicana icin oncelikle şunu soyleyeyim.bir kere randevu vermeyle ilgili ciddi sıkıntılar var,mesela saat 3 de randevum var bi bakıyorum dr. ulusal bir kanalda canlı yayında,randevu saatine cok az kala akıllarına geliyo bana hbr vermek,şehir dışından gelenler icin ciddi problem .sonra tedavi surecine gelince,ender bey hoş sohbet,ozel hastane olduğu icin size zaman da ayırılıyor,hemşireler cok iyi,hastane cok temiz.Ama Ender Bey'de 2 tupbebek denememiz var.tedavi başlamadan konuşulduğunda embriyo dondurma işleminin yapıldığını soylediler.ilk denemede 17 yumurta toplandı,ne hikmetse hicbiri dondurma icin uygun değil dendi bana.2.kez denediğimizde ise kac yumurta toplandığını bile soylemediler,ve 2.denemede de hicbiri dondurulmadı.tedavi sonucu olumsuz diye yazmıyorum bunları.can verecek olan Allah'tır,ama 3.denemeyle de karşılaştırınca farkı gorebiliyorum.
gelelim 3.denemeye,Tayfun Alper'e...uygulanan tedavi,ilaclar cok farklı bi kere.ilk 2 deneme cok yıpratıcıydı bu ilaclar cok zorlamadı beni.tayfun bey,size durumunuzu ve sonrası icin butun olasılıkları iyice anlatıyor.hemşrelerde,personelde işini iyi yapıyor.tayfun hoca ilacların doz ayarlamasını da iyi yaptı,daha onceki gibi karnım şişmedi,acile gidip serum taktırmak zorunda kalmadık.transfer sonrası 2 embriyo da donduruldu.sonucumuzu aldık,pozitif.şimdi sonuc iyi diye yazmıyorum bunları,inanın sonuc negatif gelse yine Tayfun Hoca'ya guvenirdim.