Slm arkadaşlar.cok canım sıkıldı.konu şoyle erkek kardeşim uzun sure işsiz kaldı.daha oncede konu acmıştım beni cok sikbogaz ediyor diye.neyse ensonunda iş buldu.yenimise girdi başka.bir şehirde.bu sefer uzun sure işsiz kaldığı icin kendini toparlaması biraz zor oluyor.hep streside bana kalıyor.yeni bir şehirde yeni bir duzen kurduğu icin paraya ihtiyacı oluyor.annemin ve babamın maaşı var.nekadra gonderselerde yetiremiyor.ven calışmıyorum uc cocuk var.esim cok iyi bıri.ona cok destek.oldugu zmaanlar oldu.benim.kizdigim mesele ikide birde eşimden borc istiyor.aldigi zamanda birdaha uzerinde durmuyor.buna okadar cok tepki gosterdim ki şimdiye kadar.kizdigimi cok iyi biliyorlar.en sonuncu tuz biber oldu.kizdigimi bildiği halde ustunden iki gun gectiği zaman haberim oldu.kardesim soyledi eşim kesinlikle lafını yapmiyr cok kızdım niye istiyorsun diye.okullar acıldı malum yazık gunah degilmi.vericem diyo ve bir daha oyle kalıyor.anneme gelince annem guya istedigi icin kızıyor ona.sonra ben isteyince bana duşman oluyor hic konuşturmuyor.bu arada annem kendisi cok idarelidir.ben anneme hicbi sıkıntımı bildirmem.bildirsemde zaten yardım edeceğini sanmıyorum.en son aldığında beri cok cok sinir oldum.yapma diyorum şu hareketi.israrla bana soylemeden yapiyo.simdi yine vermiyor aldığını.esim bişey demiyo ama ben ister istemez utanıyorum.ayip degilmi.basinda annesi babası var.sonrada unutulup gidiliyor.annemede cok kiriliyorum.gecen bu konudan bahsetmeye calıştım işte hep aynı şeyleri soyluyosunda bilmem ne Cat telefonu kaaptti yuzume.sinirimden şişip şişip oturuyorum.esime birdaha vermiceksin dedim.insani zorla gunaha sokuyorlar.bilmiyorum benmi yanlış yada kotu dusunuyorum