Oncelikle evet hafızım ama hafız olan Kuran ’ı Kerim ve Arapca tefsir gibi ilimlerle uğraşır bu gibi pis işlerle değil. Evet gorev sahibiyim oğretim gorevlisiyim ve dinlenmek cocuğumla zaman gecirmek icin ara verdim normalde de ucretli yapmıyorum Fahri calışıyorum bu da 2. Yani paraları almak iyiydi demişler insanlara Allahı peygamberi tanıttım bahsettim diye para almıyorum alan da alabilir kendi tercihi. İyi niyetimle 1 yaşındaki bebeğimle bi kac yakın komşumu calıştırmak oğretmek istedim onlar rica etti diye ama cevreden de duyan isteyen geldi bu benim tercihim değildi. Yorumlara cok uzuldum. Her zamanki gibi kadınları Kadınlar duşuruyor yine. Kimse empati yapmıyor. Aileme soylemek istemedim uzulurler diye burada farklı insan goruşleri almak istedim. Nasıl bi yol izlemeliyim diye. Karşı tarafa bi kinim ofkem yok ismi bilsem de gidip bi şey yapmam cahilliğinden yapmış sadece cok uzgunum. Efendimize sav de yapıldı bu karşı tarafın kotuluğunu sorunluluğunu gosterir. Evim her gun okunuyor şukur. Belki de o yuzden buyuk bi etki yaşamadım. Felak nas hediye fikrini beğendim Ama ismi bilmiyorum sadece komşu olduğu soylendi. Zoom fikri iyi fakat artık okuyarak bile yapabiliyorlarmış. Hoca arkadaşımın bana dediği verdiğim duaları oku Allah ’ın izniyle sıkıntı yaşamazsın kişiyi bilmek sana bi şey katmayacak.cok takılma hayatına devam et.. ben de oyle yapacağım inşaallah sizler de dikkat edin. Guven kalmamış