merhaba ben oykumu kısaca yazmak istiyorum Ben tup bebek ile ikizlerme 2014 temmuz ayında hamile kaldım. Kusmam dışında herşey yolundaydı. 21. Haftada suyum geldi gidilen belki 5. Dokoeun ardından bebeklerin suyunun cok azaldığına ve bu şekilde ilerlenemeyeveğine karar verildi ve ilacla bebklerimi doğurdum. 4 gun sonra hastaneden taburcu oldum surekli kanamam ve ateşin oldu 3 gun sobra kontrole gittik ve plasentanın neredeyse birinin icimde olduğu acil kuretaj olmam gerektiği belirlendi. Acilen kuretsj oldum kuretsj sonraki kontrollerde herşey yolundaydı. Fakat tup bebek icin yeni bir başlangıc icin yaptırdığımız kontrolde de rahimde yapışma olduğu belirlendi ve histereskopi operasyonu gecirdim ve o ay hamile kaldım doğal yollarla Şimdi bebeğim 14 haftalık hem cok mutluyum hemde aynılarını yaşamaktan cok korkuyorum. 16. Haftada serklaj tedbir amaclı yapılacak. Sizce bu vebelik icinyapmam gereken ekstra birşey var mı? Seklaj yaptırmalı mıyım? Emr yaşadığım icin tekrar yaşama riskim yuksek mi?