İyi geceler herkese
Birkac gundur sinirimizi ciddi manada bozan sorun var eşimle ne yapacağımızı şaşırdık.
Bir kızım var 4 bucuk yaşında
Gecen sene mart ayında kreşe başladı bu sene de aynı okulda fakat oğretmeni ve arkadaşları farklı.
Uyumsuz bir cocuk değil fakat tek olduğu icin paylaşma konularında falan eksik.
Sınıfında bir kız var surekli kızıma vuruyor bugun de en son ittirmis ve kızım kafasını dolaba carpmış her gecen gun şiddet olayını abartıyor kızıma seni sevmiyorum diyormuş kızım da hem ondan korkuyor hem de sevmediği icin uzuluyor.
Bugun esim oğretmenle konuşmuş cocugun uyum probleminin olduğunu ailesinin bilgilendirildigini benim kızımın elinden zorla izinsiz oyuncağı cekip almayı istediğini falan soylemiş.
Simdi asiri fevri bir insan olduğum halde cok sakin davranmaya calışıyorum sonucta cocuk diye fakat cocuk her gecen gun şiddetin dozunu artırıyor.
Kızımın icine kapanmasindan korkuyorum normalde uyumsuz bir cocuk değildir ki oğretmeni de bunu soylemiş.
Esim diyor ki cocuğun annesiyle bir araya gel kızımız sizi arkadaş olarak gorsun ama problem benim kızımda değil onların kızında o yuzden bunu istemiyorum.
Lutfen cozum onerin cok moralim bozuk