Merhabalar

1 yıllık evliyim. Allah ’a şukur mutlu huzurlu bir evliliğimiz var. Fakat son birkac aydır bir kv sıkıntısı var. Şoyle ki, eşimin ailesi benim aileme gore daha soguk insanlar. Cağırmazlar, pek aramaz sormazlar. Annesi ozellikle boyle. Babası da her gidişimizde gelmiyorsunuz diye soylenen bir insan. Bizde gulerek geciştiriyorduk. Ben sogukluklarını bildiğim icin cağırmamalarına, goruşmek gormek icin herhangi bir caba gostermemelerine şaşırmıyordum ve bir beklentim de yoktu. İnsani olarak seviyordum. Fakat son aylarda bu durum beni sinirlendirmeye başladı. Annesi de tuhaf laf sokmalara başladı. ( benim anneme sen evlerini şoyle temizle vs gibi sacma şeyler soyledi) anlamamış gibi davrandım ama laf sokuyor kendince.

Eşim de annesiyle anne xxx sana bir yanlış mi yaptı biraz soguksun tarzında konuşmak istemiş. Sen misin diyen ben birşey yapmadım, ben boyleyim sogugum isteyen istediği kadar gelsin gitsin benim beklentim yok vs gibi konuşmuş.

Yahu ben kendisine bugune kadar hicbir yanlış yapmadım. Saygısızlık etmedim. Elimden geleni de yaptım kadın hem ilgilenmiyormuş hem de ne hikmetse gorduğu yerde laf sokuyor. Tum kv ler boyle mi