Merhaba hanımlar.
Dillere destan, berbat bir sutoğlanla yaptığım korkunc evlilikle nam saldım.
Meğer sadece sutoğlan değil, kendisi halis muhlis bir narsistmiş. Ve ben bunu bugun anladım. Yok boyle bir aydınlanma, şimdi o kadar doluyum ki baştan sona yazsam sayfalar alır, o yuzden madde madde kısaca ozetleyeyim nasıl anladığımı;
1. En tipik ozelliği olarak asla hata kabul etmiyor, asla ozur dilemiyor ve pişkin pişkin beni sucluyor.

2. Aşırı derecede kolay şekilde yalan soyluyor, yemin ediyor.

3. Narsistler anneleriyle anormal bağlar kurarlarmış, yani ya aşırı bağımlı ya aşırı kopuk. Ben aşırı bağımlısına denk geldim. Oyle ki annesine resmen tapıyor.

4. Ailesini yalanlarıyla doldurup, (ailesi onun haremiymiş araştırırken anladım) en ufak tartışmamızda eve cağırıp, onları benim ustume yururken, bana hakaret ederken izliyor hatta bununla kalmayıp daha cok ustume gelsinler diye o anda onları doldurmaya devam ediyor.

5. Ailesi kukla olduklarının farkında değil, aksine bence hepsi narsist. Ozellikleri tutuyor.

6. Tartıştıktan sonra ben ağlarken karşıma gecip kahkaha atarak guluyor, hatta gozlerinden yaş gelip nefesi kesiliyor gulmekten.

7. Boşanacağımı soylediğimde; kendisini oldurmekle beni tehtid ediyor.

8. Topluluk icinde beni rencide etmeye calışıyor, surekli bir laf sokma ve alay etmeye calışma halinde.

9. Bir kac devlet buyuğune, onlar yerinde ben olmalıydım, benim hakkım gibi aşırı sacma yorumlar yapıyor.

10. Laf arasında şu eşyamı seviyorum dediğimde, kavga esnasında kırdığı ilk eşyam o oluyor ve sonrasında bunu hakettin diyor.

11. Surekli olarak sozunu dinlemediğimi, itaat etmem gerektiğini, annesine de itaat etmem gerektiğini soyluyor.

12. Cocuk konusunda aşırı baskı yapıyor (bunun sebebi ise empatını kendisine bağımlı hale getirme duşuncesiymiş)

13. Cocukları sevmiyor. Evet yanlış okumadınız, hatta evime gelen misafir cocuklarının dahi arkalarından kufur ediyor ( o p.c gibi) . Sadece kendi cocuklarını severmiş oyle diyor.

14. Psikoloğa git dediğimde, "asıl sen git" gibi, bir eleştiri yaptığımda "sen de şoylesin, boylesin" gibi asla kabul etmeyip aksine beni sucluyor.

15. Ailesi "oğlumuzu bu hale sen getirdin" diyerek ustume geliyor, yalan soyleyip surekli iftira atıyorlar.

İnanın daha neler neler. Resmen ayıldım, kuş gibi hafifim şu an. Beni oyle bir uyuşturmuş ve manipule etmiş ki, coğu zaman kendimi sucluyordum. Yazık. Meğer karşımdaki narsist bir psikopatmış ustelik ailesi de oyle.
psikoloğun soylediğine gore, narsiste boşanacağımı soylemeden kacmam gerekiyormuş, sessizce.
O yuzden narsist kurbanı kardeşlerim, bolca araştırdım bir de sizin hikayelerinizi dinlemek istiyorum.
Benzer şeyleri yaşayan varsa da "narsist kişilik bozukluğu" bu bir araştırın derim.

Ekleme; annesi ve babası, sutoğlan konuşacağı zaman ortamdaki herkesi susturuyorlar. Sutoğlan lafı kesilince veya onu biri dinlemeyince deliriyor.

Cinsellik konusunda da sapkın olabiliyorlarmış, buraya bir konu daha acmıştım "doğum videoları izliyor gizli gizli ve masturbasyon yapıyor" diye. Resmen uyuyor işte.

En cok empati duygusu gelişmiş, yardımsever ve gecmişinde sevgi eksikliği ceken insanları anlayıp, avlamaya calışıyorlarmış.

Son durum:
Son zamanlarda işkencesi aşırı arttı. Evden ayrılmak zorunda kaldım, boşanıyorum.