Nerden başlasam anlatmaya bilmiyorum cok karışık bir durumun icine duştum her ne kadar duşunmemeye calışsam da aklımı kurcalıyor . Sevgilim vardı terk etti beni aynı okukdayız yakın arkadaşlarımızda ortak . 1 hafta once falan onun en yakın arkadaşıyla telefonda konuştuk cok yakışıklı oldu o da bana kız gosteriyor vs dedi ilgilenmediğimi umrumda olmadığını soylesem de devam etti bir sure bugun farklı bir ortak arkadaşımız onun yeni birisinden hoşlandığını soyledi bana gittiği dershanedenmiş ben de biraz merak etip araştırdım acıkcası gittiğini soylediği dershane soylediği yerde değil kız o dershaneden değil ve ne biliyim anlatırken de kendisiyle celişiyordu , mesela bunun ne zaman olduğunu sorduğumda oldu baya dedi biraz diretince gecen hafta soyledi dedi gecen hafta cuma gunu beni kalben hala sevdiğini duşunduğunu soyleyen inşAllah barışırsınız diyen kız dedi bunu . Bu bana oynanan bir oyun mu bu cocuğun amacı ne yoksa gercek olabilir mi boyle bir şey. Arkadaşlarımız hep ortak olduğu icin hic birisiyle konuşmak istemedim sizin fikirleriniz nelerdir kızlar