Cağımızın vebası olan sosyal medyayla bende ‘izleyici ’ olarak cok icli dışlıyım.
Takip ettiğim bir suru influencer ve fenomen var. Hayatım onlar olmuş gibi. Takip etmesem bile bi sayfalarına bakıyorum. Storyler zaten full link. 5 liralık normal bir corabı bile linkleyenle dolu. Ve tamamen işsiz gibi bunları yapanlara bakıyorum. Ustelik kpssye calıştığım bir donemdeyim. Hep iş-okul dongusunde gecim derdinde oldum. Takip ettiklerimin hayatına mı imreniyorum bilemiyorum. Hicbir şeyi kolay elde edemedim, deliler gibi calıştım ama hep zorlandım,yıprandım. Marketten bir şey alırken bile bin kez duşunduğum zamanlarım cok oldu.

Youtube ’da da full vloglara sarmış durumdayım. İnsanların hayatını izleyip duruyorum ve bilirsiniz ki kayda değer bir şey yaptıkları yok aslında. Yani kimin hangi renk far sureceği, kocasıyla ne konuştuğu, evde ne yemek yaptığı veya influencerlar arasındaki tartışmalar laf atmalar bana ne katabilir ki. Bağımlı olmuş gibiyim sosyal medya alemine. Gercekten bu konuda cok dertliyim. Surekli elimde telefon. Bu konu hakkında bana ne onerirsiniz? Engelle sil kapat gitsin derseniz dayanamayıp tekrar bakıyorum. Bu halimin altında eziklik psikolojisi mi var acaba. Sizce neden insanların hayatını merak ediyoruz? Duşuncelerinizi merak ediyorum