bu arada eşime bu yaz bi urolaga gitmesini soyledim.doktor değil yanlız ben soyledim.sonra bakıldı varikosel yok.bide ultrasonda bakılsın dendi.bakıldı varikosel yok sadece epididim mi ne oyle bir kistimsi yapı var.ama oda sorun değilmiş.etkilemezmiş.ozamn yapılan tahlilde eşimin sperm sayısı toplamda 6 milyon ml de 2 milyon ve morfoloji 4 cıktı.hızımız guzeldi.urolog proxeed kullan bakalım artış olmaz ise kisti alalım dedi.eşim sade ve sadece pek duzenli olmamak uzere 15 gun kullandı ara sıra e vitamini kullandı.cok uzerine durmadık cunku son tup denememizi yaptırıyorduk o sırada. tutumayınca.bi sperm testi yaptıralım bakalım ne durumndayız dedik.sonuc superdi valla.total 20 milyon ml 6 milyon olmuş.morfoloji 12 olmuş.hızımız zaten iyiyidi.
bu kadar duzensiz kıllanımda bukadar yukseliş oldu ise.duzenli kullanımda ne olucak kim bilir dedim.sıvadım kollarımı.olacak olacak normal yoldan gebe kalıcam inşallh taktım kafaya.. umit dunyası herşeyi deniyoruz.yaklaşık 15 gundur keciboynuzu kuru yapıyorum eşime. 1 hafta sadece keciboynuzu icti sabah akşam olmak uzere.şimdi sadece akşam keciboynuzu sabah proxeed veriyorum.gun icindede 1 adet evicap alıyor.bukadar.mart ayında yine sperm tahlili yapıcaz.cok umutluyum.inanıyorum olacak..taş catlasın 6 aya buradan hamileyim diyebileceğim inşallh.rabbiminde yardımı ile tabiki...
benim gibi eşine kur deneyenler buyurun burada birlikte umudumuza umut katalım..