Gunaydın herkese, sevgiyle selamlıyorum herkesi..
Uzun zaman olmuştu konu acmayalı.İcimi dokmeye ihtiyacım var..
Uzaktan sevmekte 3.yılıma girmekte olduğum bir bey var işyerimde.Bir donem yakınlaşır en azından arkadaşlığa goz kırpar gibi olmuştuk, alkollu bir ortamda opuşmemiz var bir de.Sonrasında geri cekildi, ben ciddi ilişki duşunmuyorum onu uzmek istemem diye haber yolladı.(Hayret bişey laaps diye ciddi duşunulur mu sacmalama diyemedim bile)
Kendisi bekar benden ust pozisyonda.Onun ekibinden bir munasebetsiz vardı yakın arkadaşlık ettiğim..belki kıskandı ve araya girdi lanet olsun bilmiyorum..Bir kac kez konuşmak istedim, once tamam dedi sonra bahanelerle atlattı.Cok detaylara girersem konu uzar kısa kesmek istiyorum.Herneyse, arkadaşlar icimde patlıyor.Ona onun dunyasına girmek istediğimi, değer verdiğimi soylemek istiyorum.Benden uzak durması can yakıcı, istemiyorsa bile ondan duymak istiyorum.
Dun gece evinin onune gittim, cok onemli lutfen aşağı in yarım saat konuşmak istiyorum dedim.Şaşkına dondu, evde arkadaşı varmış inemezmiş ayıp olurmuş yarın konuşuruz dedi.Bana kalırsa yine atlatacak... Konuşmak istediklerimi kusmadan tamamen gidemiyorum lutfen bana birşeyler soyleyin. şimdiden teşekkur ederim