Arkadaşlar merhaba. Birkac aydır suregelen bir ilişkim vardı. Arkadaşca başlayıp cok ani ve duşunmeden ilişkiye donen bir şey. Genel anlamda cok iyi anlaşıyorduk, ikimiz de gezmeyi cok seviyoruz hayvanları cok seviyoruz. İkimizin de evcil hayvanı var vs. İlişkiye ani başladığımdan bilmiyordum ama erkek arkadaşım alkol kullanıyor. Ve aşırı da seviyor. Oyle ki evinde viski şişelerini dahi koleksiyon yapıp saklamıştı duşunun. Ailesinde de var alkol kullanımı, kız kardeşten tutun, halaya amcaya kuzenlere kadar var alkol kullanımı. İnsanlara saygı duyulması gerektiğini duşunen bi insanım ama, aile yapım ve yaşantım buna tamamen ters. Bizim sulalede hic yok. Hic de alışkın olmadığım şeyler. Bir şey demedim başlarda ama birkac kez kokusundan rahatsız olduğumdan, benim de alkolu sevmediğimi bildiğinden kendi isteği ile bıraktı. Sigara da kullanıyor. Bu konuda da cok rahatsızdım. Koku beni cok irite ediyordu. Alkol kullanan biriyle ilişkiyi evlilik boyutuna taşımayacağımı, ciddi bir gelecek niyeti varsa bunun sorun olacağını ailemin de kesinlikle kabul etmeyeceğini belirttim. Neyse 2-3 aydır beni rahatsız ettiğini bildiğinden alkolu bırakmış hic kullanmıyordu. Sadece ailesiyle duğunde bayraMda iceceği noktasında anlaşmıştık. Sorun da yaşamıyorduk. Bi ara kardeşi ve onun sevgilisiyle sahile gidip masa kuracaklardı alkol kullanacaklardı beni de davet ettiler ben de kibarca alkollğ ortamlarda bulunmaktan hoşlanmadığımı başka bir zaman alkolsuz bir ortamda birkte birşeyler yapabileceğimizi duşunerek iyi eğlenceler diledim. Ancak gecenlerde son zamanlarda biraz yoğun olduğumdan eskisi kadar sık buluşamamıştık ve kendince benim uzak durduğum gibi algılara girmiş canı sıkılmış. Konuştuğumuzda kampa gidiyorum dedi kimle dedim, Bana a kişisiyle dedi. Bu kişi de annesinin goruşmesini kesinlikle istemediği beni ozellikle uyardığı bu kişiden uzak tut dediği, bir suru pisliğe bulaşmış sacma sapan bir adam. O adamla kampa gidip alkol kullandığını oğrenince cıldırdım bana verdğin sozu tutmadın hem de bu adamla alkol kullandın dedim. Bana sadece ailemle o da bazen diye soz vermemiş miydin dedim. Sozunu tutmadın dedim. Uzerine bir de bana bunu anneme soyleme sorarsa tek de yanım da a kişisi olduğunu bilmesin dedi. Resmen kendi yalan soyluyor annesine bana da soyletcekti. Annesinin anksiyete falan var uzulunce kotu oluyor. Sonradan soylemiş annesi ne a kişisi de vardı diye ama doğru zamanda soylemişmiş. Yani yalan soylememiş anneme sor bilir a kişisiyle gittiğimi dedi. Ben de alkolle bu kadar ic ice olman kendi isteğinle ben sırf ciddi bi gelecek duşuneyim diye alkolu bıraktığın halde 2 ay sonra ilk fırsatta başlaman senin bunu cok sevdiğini değişmek istemediğini boyle mutlu olduğunu gosterir dedim. Ben seni birşeylere zorlamak da istemiyorum ancak bunu ne ben ne aile yapım kabul etmez uzgunum alışkın olmadığımız ortamlar ileride cok sorun yaşarız dedim. Ben eş adayı olarak mumkunse alkol sigara kullanmayan birini tercih ederim, gelecek anlamında seninle boyle duşunemem, bunları bilmeden cok hızlı doğaclama başlayan bir ilişki oldu ama bile bile devam etmek yanlış, vaktini almama da gerek yok dedim ve ayrıldım. Benim sığ duşunduğumu gorunduğum gibi ozgurlukcu olmadığımı vs soyledi. Ne var sen de kabullensen ben alkolumu icsem sen kolanı da sorun etmesen beraber birşeyler yaparken dedi. Ama ben gercekten hic alışkın değilim ve cok huzursuz oluyorum. Kendimi ait olmadığım bi yerde puzzle ın yanlış parcası gibi hissediyorum. Eski sevgilimden 2 sene cıkıp giyim tarzımı Değiştirmem konusundaki aşırı baskıları kavgaları sonucu ayrılmıştım. Şimdi ben de onun alkolunu kabul etmiyorum ve bana yapılanı başkasına yapıp haksızlık mı yapıyorum diyorum. Ama gercekten hayal ettiğim eş ve baba figuru Alkol sigara kullanarak cocuklarıma kotu ornek olacak bir figur değil. Bu da benim karakterim sonucta? Sizce yanlış mı yaptım ayrılmakla siz olsanız ne yapardınız?