Arkadaşlar selam. Uzun suredir bu işin icinde olmama rağmen şu yeni adsense guncellemeleri yuzunden zekam 1-2 tık gerilere gitti tabiri caizse. Lafı hic eveleyip gevelemeden sormak istiyorum bu yabancı adsense nasıl acılıyor ne gerekiyor. 3-5 arkadaşa sordum hep farklı birbirinden celişkili yanıtlar aldım. Bilenlerde başından savarcasına cevap verip yardımcı olmuyor sağolsunlar.
Sormak istediğim şu;
TR ip'li vds ile mi yabancı adsense başvurusu yapıyorsunuz yoksa, Yabancı bir vds alıp o ip ye bağlı ulkeden mi direkt adsense başvurusu yapıyorsunuz? Yani turkiyeden acılmıs bir gmail ile mi atıyorum ingiltere ya da abd adsense basvurularını yapıyorsunuz? Yabancı adsense acarken adres sorununu nasıl aşıyorsunuz ilk etaptaki? Cidden şu konuya işi bilen 1-2 kardeşimiz net bir cevap yazsın da benim gibi cidden kafası karısan insanlara en azından feyz olsun. Aylardır meteliğe kursun atar olduk. Partnerler bir yandan adsense 1 yandan darma duman ettiler bizi. Cidden şu 2 lokma bilgiyi cok gormeyin, bir yol gosterin.
Yabancı Adsense Acma Konusunda Yardım
YouTube0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Yabancı Adsense Acma Konusunda Yardım