Bir partiye gittim.Partide tanıdığım baya yakın olduğumuz bir kızın arkadaşlarıyla birlikteydik. Birkacını da tanıyordum. Pek gittiğim ortamlar değil o yuzde lugatı bilmem. Herkes dans ediyordu ben de ettim ama bir cocuk fazla alkol almıştı sanırım. Arkadaşım da aynı cocukla dans etti zaten herkes herkesle dans ediyor ama normal sınırlarda sayılır bazen bazı kişiler cok yakındı ama onlar flort mu arkadaş mı bilmiyorum. Ben de arkadaşım alkol almış cocukla yakın dans edince ve o cocuğun arkadaşımın flortu veya sevgilisi olmadığını bildiğim icin tanıyoruz herhalde yamuğu olmaz sanırım dedim ve o cocuğun yanıma gelmesine ses etmedim. Alkol aldığı icin biraz sapıtmış ben bilmiyordum bu yuzden biraz yakın bir dans oldu onun yonlendirmesiyle ve biraz alt taraftan bacağıma temaslı oldu belli belirsiz. Dedim yanlışlık oluyordur ama iyice yanaşmaya başlayınca tuvalet o bu bahanesiyle ayrıldım yanından. Cıktığımda gruptan tanıdığım bir erkek siz cok yakındınız dedi ben de siz onu tanımıyor musunuz cekirdek grubunuzdan değil mi dedim cunku masamıza tanımadığımız birkac kişi daha geliyordu arada, biz onu tanıyoruz ama sen onu tanımıyorsun ki dedi bana. Zaten baskılanmış biriyim, oraya utana sıkıla gencliğimi yaşamaya, dans etmeye gittim, tam sapıtmadan kabuğumu kıracağım normal gencler gibi olacağım, bu soz bana biraz koydu. Kendimi sorguladım ben yoksa sapıtmış gibi mi durdum dedim. Diğer kızlar da aynı şekilde dans ediyorlardı, onlardan gaza geldim sanırım ama anlamadım onlar acaba ben farkında olmadan mesafeyi korumuşlar mıydı, benimki absurt muydu bilemedim, bana gore aynıydı. Arkadaşıma sordum cok alkolikti bana da yaptı takma kafana dedi. Ben kafama takmıyorum aslında bir sure istemişimdir o da yapmıştır sonra rahatsız olmuş ayrılmışımdır diyorum, ortam gereği normaldir diyorum ama bilemiyorum cunku cok sık boyle yerlere gitmiyorum yanlış bir şeyler mi yaptım? Benim kimseye yanaşma gibi bir huyum yok, kimseyle ay cok yakın dans edeyim şeklinde bir isteğim de yok, kimsenin ustune atlamıyorum ama karşıdaki yonlendirince ve abartmadıkca boyle ortamlarda az bir şey bu tarz bir temas gercekleşebilir gibi geliyor sonucta dans ediyoruz denk gelebilir, ama bir erkek bana oyle deyince kendimi ahlaksız hissettim. Sanki herkes gibi dans etmemişim gibi tavır takınılması kendimi sorgulamama sebep oluyor. Olayı yorumlayabilir misiniz?