nice1985 .!.:
Konularımı biliyorsunuz. Aldatıldım ayrıldım. Oğlm madde kullanmaya başladı. Her şeyi denedim vazgecirmek icin.gece sokaklarda gezmekten, her gun nasıl kurtarırım diye planlar yapmaktan, ağlamaktan bittim artık.hazır sut icirmediğim evladım bonzai iciyor. Eve gelmemeye başladı. Gece sokaklarda geziyor. Evimi taşıdım, mağazamı homofşs olarak kullanıyorum. Ama o her gun eski semte gidiyor.
2 ay once kopek calmıştı. Gittik yalvardı, yakardık şikayetini geri cektiler. Kamu davası devam ediyor. Bir tanıdıktan duydum, parkda otururken orda bir adamın silahını goruyorlar. Kendi gibi madde kullanan arkadaşıyla plan yapıp levye arıyorlar ki adamın evine girip silahı calıp satarak madde alsınlar. Bu benim oğlum mu yarabbim. Masada 2 TL icin bni 10 kez arayıp ulaşamadığı icin almayan oğlum mu. Halen dahi 20 TL versem 3 TL ye ihtiyacı varsa kalanını zorla versemde kapıyı cekip kacan oğlum mu.
En son evvellsi gece sokaklarda saat sabaha kart şî 4 de arkadaşının motorunu calıyor. Bekciler o saate ne yapıyor diye sorguya alıyorlar. Hmn hakim karşısına cıktı, diğer davası olduğu icin tutuklu yargılanacak. Mahkeme gunune kdr. İlk mahkeme 3 ya da 5 ayı bulurmuş.
Bn karakoldayken karşı taraf oradaydı. Adam geri cekmitcm şikayetim dedi. Bnde sinirden olyrm ztn cekmeyin cıkmasın dedim. Oğlum bunu yan taraftan duymuş. Bnmle goruşmek istemedi.
Karşı tarafa geri cek desem ceker.... Ama oğlum cıkarsa bonzaiye devam eder. Ve bu yaptığının daha kotulerini de yapacak. İnsanlara zarar verip nasıl olsa afediolar, aracı bulup cozuyorum demesini istemiyorum. Sen yaptın cek cezanı. Cunku bu alışkanlık haline gelecek... Eğer geri cekerlerse şikayeti hmn cıkar. Cekmese 3 ay 5 ay yatar yine şikayet devam ederse 2 yada 3 yıl hapis yer. 5 ay sonra şikayetini geri cekersede cıkabiliyor.
Ben burda ne yapmalıyım. İnanın o kahrolan anne evvellsi gun sokaklarda diye banyoda duşup ağlayan anne, dun kelepceli oğluna hic ağlamadı. İlk defa rahat uyudum. Bna yol gosterin.
Şunuda belirteyim x arjadaşı oğlmn cıkması icin karşı tarafı ikna etmeye calışuyor.bende izin vermediğim icin oğlumun kulağına gidecek ve ben kotu olucam. Babayı hic sormayın, umurunda değil.
Genişletmek icin tıkla...
Merhaba arkadaşlar. Oğlumun bu gun goruş gunuydu. Kilo almış. O kadar guzel olmuş ki anlatamam. O maddeyi ictiği icin zayıflıktan olecek gibiydi. Durumu gayet iyi. Ne hayatlar var burda dedi. Kimisinin ailesi yok ya da var da gelmiyorlar dedi. 15 yıl 18 yıl hapis yiyenler var. Cok kotu dedi. Paraları yok elişi yapıp para kazanıyorlar dedi. Kendi oğlumun derdini bıraktım bu sefer onlara uzuldum. Para versem verirmisin dedim. Almazlar anne dedi.

Goruşmeden sonra avukatı aradım bna tebligat gelmedi ben avukatı değilim dedi. Eski eşlwde konuşmadığımız icin avukat tuttum tutmadım ne yapmaya calışıyor bilemiyorum. Bende muşteri avukatı aradım. Şikayet geri cekilmezse en az 3 yada 4 yıl alır dedi. Offff bilemiyorum. Cok zor. Bu yaptığı suctan bir oncede arkadaşıyla kopek calıyorlar. Şikayet geri cekildi ama kamu davası devam ediyor. Şimdide motor aldı... İnanın caldı yazamıyorum. Ne utanc verici bir durum. Şimdi ne olacak ne yapmam gerekli bilemiyorum. Karşı taraf babayı aradım, zararınızı odiyelim dedim. Kabul etmiyorum ceksin cezasını dedi. Kabul etmeme sebebi de ben bu kişinin ayrı olduğu eşiyle tartıştım.cunku onun oğlunun benim oğluma madde verirken tam bir saat takibime yakaladım.benim kiracının amcası oluyor bu kişiler. Cağırtırdım, bakın oğlunuz bu gun bunu yaptı onu benim oğlumun yanında gormek istemiyorum dedim. Yoksa polise giderim dedim. Sizde annesiniz bende anneyim ikimizde bulunduğumuz durumdan memnun değiliz. Oğlunuzun gozunu korkutun, diyin ki polise gidecek gibi gibi biz birlik olalım ki korksunlar dedim. Kadın benim cocuğum yapmaz diyen annelerden olduğu icin bana bağırdı... Ben halen sizi suclamıyorum bana anne olarak yardımcı olun dememe rağmen delirdi. Bende hakaret edip telefonu suratına kapatmıştım. Şimdi bu sebeple şikayetlerini geri cekemiyorlar.