Herkese merhaba, benim birkac yıllık bir ilişkim var. Ama son zamanlarda cok garip şeyler hissediyorum. Durup dururken erkek arkadaşıma kızıyorum, neden yokken ama. Duşunceler beynimi kemiriyor, işte mesajıma biraz gec donse hemen işkilleniyorum neden gec dondu diye sorguluyorum baya. İlişkiden soğudum sanki, istemsiz bir şekilde aramıza duvar ordum ve bu duvarı hissediyorum. Birden ona sıcak davranmak istiyorum ama olmuyor aklıma kızgınlığım geliyor. İşte ne bileyim işinde bazen cok yoğun cok yazamıyor.. bu durum beni uzuyor kızdırıyor, kafamda kuruyorum. Tabi gercekten beni kızdırdığı zamanlar da oluyor ama. Cok kotu bişey, şu an mesela diyorum ki acaba ayrılsam mı. Cunku psikolojik olarak cokmuş hissediyorum, elle tutulur bir neden yokken hemde. Biraz kafamı dağıtmak icin cıkıyorum hava alıyorum kutuphaneye gidiyorum kitap okuyorum ama asla gecmiyor ona yakın olamıyorum. Kızgınım sebebini bilmiyorum. Bu donemsel bişey mi onu da bilmiyorum. Ne yapsam sizce? Ayrılmak mantıklı gibi duruyor duzeleceğini bilsem beklerim ama