Herkese merhaba. Benim gibi olanlardan, buyuklerimden ya da beni anlayanlardan yardım ve oneri bekliyorum ve direkt konuya giriyorum.
28 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. Eşimle 10 yıllık beraberliğin ardından evlendik. Benim derdim eşimin ailesi. İlk başlarda benimle cok iyilerdi. Kendi kızları olmadığı icin sozde beni kızları olarak gorduklerini soylerlerdi. Ama ozellikle kayınpederim oyle davranmazdı. Zaten kendisi tuhaf bir insan. iki yuzlu ve eski kafalı. Eşimin anne ve babasının arası da pek iyi değildir surekli tartışma didişme icindedirler. Bu zamana kadar kayınpederime karşı kaynanam hep beni konuşturdu hep beni one surdu. kendi diyemediklerini isteyemediklerini benim aracılığmla yaptırdı. ben de aptal gibi hep onu dinledim sırf o azar işitmesin diye. boyle oldukca adam sonunda bana gıcık bağladı. tersime gitmeye başladı. ben bu duruma uyanınca artık araya girmemeye mudahil olmamaya başladım. bu da kaynanamn işine gelmedi. kaynanam da sinsi icten pazarlıklı bi kadındır. Kac kere yalanına tanık oldum. hatta yalan yere yemin bile ediyor. ben etme bak doğrusumu biliyoruz desem de eder. hasta numarası yapar kendini acındırır. bize gelecekleri zaman beni değil eşimi arar gelıyoruz diye halbuki ben ona gelecegnız zaman bana haber verin dememe rağmen. surekli orda olalım istyorlar ben anlamıyorum zaten 10 dklık mesafede oturuyoruz. biz oraya gidyoruz eve donecegımz zaman napcaksınz gidince felan dıyolar boyle patavatsızlıklara da ben gelemiyorum. aslında tum konuları anlatmak isterim iyice anlamanız icin ama cok uzun olur. o yuzden guncel durumdan bahsedeceğim. yaptıkları bir iki davranştan dolayı ben şu an ne kaynanamla ne kayınpederm ile eskisi gibi goruşmuyorum. onlar da hergun arardı aramıyorlar tavrımın farkındalar. eşim de sağolsun benim haklılıgımın farknda. hatta babasına sen bu kızdan ne istyorsun bile demişti ama o hicbir sorun yok gibi konuşmuş, yersen.. eşimin arada kalmasını istemiyorum ama onları da burda evimde istemiyorum. yaptıgım yemegi yer bititir sonra bi kusur bulur kayınpeder. kaynana desen kapı dinler eşimle bizim muhabbetmize dahil olmaya calışr. kac kere tersledi eşim ama kadın yuzsuz hemen kendini masum moduna sokuyo acındırıyor. eşim eni konu konusalım her seyi cozmeye calısalım diyor ailesiyle ama ben boyle mesafeli olmaktan cok memnunum. Diğer taraftan eşimin uzulduğunu de goruyorum. ne kadar benim yanımda olsa da ailesi soz konusu. cok uzuluyor boyle 360 derece donmelerine. ve şu an adım gibi eminim ben onlarla konusmuyorum diye kaynanam ona buna beni anlatıp kenini masum gostermeye calışıyordur. hickimse bilmiyorki neler yaptıgını ne dediğini. ben ne yapayım nasıl bir yol izleyeyim. eşim uzulmesin diye gidip oturup donuyorum ama icimden hic gelmiyor onlara anne baba demek.
şimdiden teşekkur ederim yorumlarınızı bekliyorum