Hanımlar merhaba

3 aydır goruşmekte olduğum birisi var. Oncesinde bir 6 7 aydır da daha resmi bir iletişim icindeydik. İlişki olarak sorunsuz bir şekilde ilerliyoruz. Bana ilgisi, yaklaşımı, fikirlerimi onemsemesi vs.bu konularda bir sıkıntı cıkmadı şimdilik. Henuz hızlıca evlilik gibi bir duşuncem de yok. Bu yuzden erkenden ailesiyle tanışıp oturup kalkıp icli dışlı olma niyetim de yok.

Fakat malumunuz toplumumuzda aileler problemi evlilik birliğinin kanayan yarası O nedenle ailesi ve sevgilimin aile konularıyla ilgili, ciddi adımlar aşamasına girmeden once nasıl fikir edinebilirim, hem ailevi konular hem de sevgilimle ilgili evlilik duşuncesine girmeden once genel olarak her konuda nelere dikkat etmeliyim

Not: Babasıyla aynı iş yerinde calıştığımız icin mumkun olduğunca bu konuda bir şey duyulmaması icin temkinli ilerliyorum. Babasını biraz tanıdığıma gore oğluna duşkun gibi geliyor. Annesiyle de yolda karşılaşınca ayakustu tanıştığımızda sıcak ve ilgili bir tavır hissettim. Galiba şimdilik asıl soru işaretlerim babasıyla ilgili