Merhaba Arkadaşlar Yardımınıza ihtiyacım var
29 yaşındayım 8 yıllık evliyim 2 cocugum var eşim evlendiğimizden beri doğru durust calışmıyor hep ben calısıyorum evin her turlu ihtiyaclarını ben karşılıyorum ama hic kıymet bilmiyor surekli beni aşağılıyor aileme ve bana kotu kelimeler soyluyor 2018de losemi hastalığına yakalandı hastanede bi an olsun yanından ayrılmadım ama hastaneden cıktıktan sonra bana 1 kere bile Allah razı olsun demedi surekli sen bana bişey yapmadın dedi.2 Senedir calısır belgesi var ama herkese hastalığını bahane edip calışamadığını soyluyorum.Ama geliri var ev kirası geliyor İstanbuldan ama asla eve para vermiyor.Akşama kadar kahvede arkadaşlarıyla bizimle zaman gecirmiyor.Ben 2 sene once devlete atandım.Oda devlet olmassa calışmam diyor ama devlete atanmak icin hic birsey yapmıyor.2 tane unv. mezunu 3. okuyacak şimdi orgun olarak 4 sene bitince bakarıım diyo şimdi maddi sıkıntım yok gercekten tukendim.Aldım karsıma konusmak icin ben seni sevmiyorum dedi sadece cıkar ilişkisi bu evlilik sana cocuklar icin katlanıyorum dedi.Benimle sevişirken başka kadını hayal edip sevişiyomuş oyle dedi. Bende bu sure icine cok yoruldum boşanmaya karar verdim kabul etti 1 şartla cocukları ona vermemi istiyor.Ben cocuklarımdan ayrılamam