Merhaba ben Cağla 1 yıllık evliyim henuz cocuğumuz yok kendimiz istemedik once maddi birikim yapmak istedik ilişkimizde bazı sorunlar var eşim aşırı cekingen ve utangac biz sevgiliyken de boyleydi ama evlenince daha cok anladım mesela bir tartışma olunca hep alttan alıyor ve cıt cıkarmıyor haklı olsam bile haksız hissediyorum ve en BUYUKKK sorun annesinin bir dediğini iki etmiyor annesi bizim evimize yakın oturuyor aramızda 10 dakika var ve hayatımıza surekli karışıyor mutfağa aldığımız urunlerden tutun evimizin ic dizaynına kadar laf soyluyor annesi ne derse tamam diyor kaynana mı aramızdan nasıl biraz cıkartabilirim yuzune soylemeye korkuyorum sinirli bir bayan ve ben tartışmaktan cekiniyorum eşimin biraz daha ses cıkaran biraz daha bana sahip cıkan biri olmasını istiyorum ve annesine karşı biraz beni savunmasını istiyorum bu yuzden sabah tartıştık benim bir hatam var mı sizce her kaynana bu kadar karışıyor mu sonucta bende gencim tecrubesizim benim haksız olduğum bir şey var mı burada sadece rahat bırakılmak istiyorum yada nasıl bir yol izlemeliyim ( sitede yeniyim bu konuyu yazmak icin uye oldum aslında dışarıdan bir goz bana tavsiye verir diye umdum umarım doğru yere acmışımdır konuyu)