Herkese merhabalar
Gecen cumartesi ailemizin yanına yıllık izne geldik . Şuan Kv evindeyiz . Oğlum 20 aylık gecen sene tam bu zamanlar yine izindeydik . Kv ve gorumcemin benim dedikodumu yaptıklarını yakalamıştım sonra olaylar cok buyumuş benim aileme kadar sıcramış eşimle boğaz boğaza gelmişti. Bu sene daha temkinli davranıyorum her duruma ani cvp vermiyorum vs . Mesela geldiğimiz gun kv kahvaltı masasında oğlum cay bardağını istiyor diye gidip cay doldurdu icine de 2 şeker atıp cocuğa icirdi sustum kp surekli elinde sigara cocuğu kucağına alıyor icimden sus diyorum sus kavga cıkmasın cunku gecen kavga sebebi de oğlumdu . Dun carşıda 1 saat işimiz vardı oğlumu kv ye bıraktık eşim cok ısrar etti bırak bırak diye . Akşam kv anlatıyor komşu ile bahcede karşılaşmışlar cocuğu kucağına almış eve kadar cıkarmış sevmiş vs yine sus dedim kendi kendime icimden dua okuyorum ağzından birşey kacmasın goz yumdum . Sabah kahvaltı bitti kv ben sağlık ocağına ilac yazdırmaya gidiyorum diye gitti . Geldi ki boğazı ağrıyormuş oksurmeye de başladı . Dedim ki doktor sana ilac mı verdi şimdi senden nasıl test yaptır demedi dedim kalp atışlarım inanılmaz yukseldi . Soğuk su ictim ondan dedi . Sonra oğlumu yatırmaya odaya geldim eşimde arkamdan geldi dedim ki ya bu ne sorumsuzluk? Tartıştık daha annesini koruyor kalp atışlarım hala oyle yuksek ki . Cocuğu kucağına aldı sabah saatlerce insan duşunmez mi acaba bulaşmış olabilir mi diye ? Herşeyi gectim boğaz enfeksiyonu oldum hadi cocuğu opmeyeyim demez mi ya delireceğim artık . Bu arada asla dikkat edilmiyor evde maske yok dışarıdan gel el yıkama yok . Bugun universiteden arkadaşlarıma kahve sozu vermiştim 2 saat sadece aylardır kendim icin birşey yapmadım . Kavga etmemek icin kendimi tutuyorum eşimin ve ailesinin boğazına yapışmak istiyorum bıktım cunku bu ailenin cahilliklerinden