Evet arkadaşlar ben de buraya icimi dokmek istedim ve sizden biraz da akıl almak istedim tavsiyelerinize ihtiyacım var. Başlıkta da dediğim gibi Eşimin ailesi beni kabullenmiyor boyle duşunmemiz sebebi 9 aylık hamilelik doneminde ailem Uzakta olduğu icin benim Eşimin ailesi bana destek olmaları gerekirken hamileliğim boyunca Kapımı Calmadı lar cok zor bir hamileliğim gecti bir damla Suya Hasretdim. Biz eşimle evlenirken birikimiyle her şeyi yapacaklarını soylemişlerdi hamileyken meğerse eşimin 90 milyar borc yaptığını altınlarımı bile borca aldığını oğrendim kuyumcu eşimi surekli rahatsız ediyordu parayı odemesi icin ve benim de duşuk riskim vardı para bulamadığım icin mecbur 10 milyar kredi cektim eşim kuyumcunun borcunu kapatsın Ben de rahat edeyim diye ama eşim o ne diyeceğine başka borcları Odemiş ve boylelikle altınlara zam geldikce borcta coğaldı Benim kredi Mide odemediği icin iki kere haciz uyarısı geldi ucuncu de dosya acıldı hamile halimle aşerdim hicbir şey yemedim hastaneye gidecek parayı bile zor buluyordum tum bunlar olurken Eşimin ailesi bir kere olsun destek olmadı bana.
Annem bir gun kaynanamı aradı O ara babam covid olmuştu Annem doğuma gelemeyecek ti kaynanama gorumceleri ablaları sayılır kızıma yardımcı olsunlar Eğer ben Gelebilirsem gelmeye calışıyorum yasak bitince demiş Kaynanamın verdiği cevap ise kimse kızına bakamaz olmuş annem O gunu cok ağladı ve benim biraz dolsun neler cektiğimi anladı. Gorumcem surekli evimin işine oğlumu nasıl sevdiğime annemin yanına gidişimi herşeyime karışıyordu ben haciz olayından tutun her şeye kadar gorumceme bahsettim bir abla olarak gordum belki ailesine anlatır da biraz destek olurlar diye ama o sessiz kaldı ve bunları bilmesine rağmen bana kotu davranmaya devam etti ve ben 2 ay once ameliyat oldum evime gecmiş olsuna bile gelmediler Bu olay sırasında eşimle boşanma aşamasına geldik Bir kere arayıp ne oldu diye bile sormadılar ve Bir de yetmezmiş gibi hala sağda solda laf yapıyormuş Bizim evimize gelmedi diye eşimin ailesinin yaptıklarından dolayı eşimle aramız hep bozuluyor cunku hic Benim haklı olduğum yerde haklı olduğumu soylemiyor soz konusu aile Siz olunca surat asıyor.
Sizce ne yapmalıyım eşimi arama bozmasınlar diye Cunku eşim Ozunde iyi bir insan soz konusu onlar olunca değişiyor ve ben ne yapmalıyım hic bilmiyorum her şeyi biliyor Ben Gercek yuzlerini biliyorum demesine rağmen ne zaman konu onlardan acılsa bana hic sen haklısın demiyor ve beni hic savunmuyor. Kusura bakmayın cok uzun oldu ailem uzulmesin diye onları anlatamıyorum O yuzden size icimi doktum