Ceyhun Kazancı, "Bazı şeyler uzayınca gecmiş yaşananlar akıllara geliyor ve soylentiler ortaya cıkıyor. Ghezzal'da sakatlıktan başka bir sorun yok. Sahada olamadığı icin son derece rahatsız. Hareketlerini etkileyen bir sakatlık gecirdi. Ayak parmağının altındaki kapsulde bir yırtılma var ve yururken, koşarken cok rahatsız ediyor. Sakatlığın son aşamasına geldik. Her şey planlandığı gibi giderse haftaya takımla calışmaya başlar. Beklediğimizden uzun surdu ama Rachid cok iyi calışıyor." dedi.
JOSEF BİZİMLE KALMALI
Kazancı, Brezilyalı yıldız Josef de Souza'nın sezon sonunda Turkiye'den ayrılma kararı ile ilgili, "Josef, saha icinde de dışında da oncelikle duygularıyla hareket eden bir insan. Uğradığı haksızlıktan mutsuzdu. Bunu kulube, lige, ulkeye tamamen ithaf etmiyor. Bir mutsuzluğu olduğu kesin. Performansı ve duşunceleri değişir. Sadece saha icinde değil, saha dışında da cok onem verdiğimiz isimlerden biri. Kaptanımızın uzun yıllar burada kalacağını umit ediyorum, boyle olması icin de kendisiyle goruşuyoruz" ifadelerini kullandı
SALİH'E YAPILAN HAKSIZLIK
Sportif direktor Ceyhun Kazancı, Salih'in Milli Takım'a alınmaması icin "Bu hem bizde, hem taraftarlarımızda, hem Salih'te bir hayal kırıklığı oldu. Boy meselesi var. Merak ettim, hemen baktım. Orta saha oyuncuları icerisinde alınanların kafa topu ortalaması 0.93. Salih'in ise 1.33. Yuzde 50 uzerinde kafa topu kazanma var. Defansif metriklerde ise Salih, orta saha oyuncularının cok uzerinde" diye konuştu.
10 MİLYON EURO AZALDI
Ceyhun Kazancı, maaş yuklerinin onemli olcude azaldığını belirterek, "Yeniden yapılanma surecinde 18 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Toplam maaşları 23,5 milyon euro'ydu. Bunların yerine 7 yabancı, 5 Turk transfer edildi. Bu oyunculara 13,5 milyon euro maaş verildi. Yani 10 milyon euro'luk bir azalma soz konusu" dedi.
İYİ HAKEM YONETSİN
Yabancı hakem konusunda net bir yorum yapmayacağını belirten Kazancı, "İyi olan yonetsin. Hakemin de Turk'u, yabancısı olmaz. Biz standartlarımızı her konuda, futbolcu, idare, hakem konusunda cıtayı yukarı cekelim. Hakem standartı da daha yukseğe cekilsin. Başından beri niyetimiz bu" diye konuştu.
Ghezzal sadece sakat!
Spor Haberleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Ghezzal sadece sakat!