Merhaba hanımlar.Once ki adım hariboo idi. Onceki konum; Guzeller bi baksanız buraya(ayrılık)
Ayrılalı 2 ayı gecti. Ve ayrılır ayrılmaz birisini buldu demiştim. Burada yazılan şeyler uzun sure benim icimi rahatlattı. Ama tam olarak toparlayamıyorum. Boyle tecrubelerim daha once hic yok diyebilirim. Sadece bu kişiden once bi kişi daha olmuştu onunla Ayrıldıktan 2 ay sonrada bu kişiyle tanışmıştım. Ayrılık acım bitmişti bu kişiyle tanışınca. Bu kişide benim toparlanmama kendime gelmeme faydası olduğunu duşunuyorum. Şimdi bu ayrılığımda bu zamana kadar ki surecin onceki ayrılığımdan dolayı az cok nasıl gececeğini tahmin ediyordum ama bundan sonrası nasıl olacak hic bilmiyorum illa birisiyle mi tanışmam goruşmem gerekiyo tam olarak unutmam icin. Ne zaman artık hic aklıma gelmeyecek canımı yakmayacak?Kendime sıkı bi şekilde ders calışma programı hazırladım(KPSS) ders calışırken aklıma gelmiyor ama bıraktığım an boş kaldığım her an aklımda surekli acaba şoylemi boyle mi diye duşunuyorum.İki ay gecti artık bitmesi gerekmiyor mu. Etrafımda ki insanlara ofke kusuyorum surekli. Sebepsiz yere.
Garip olanda şu tabiki arada onu ozlediğim oluyor ama o kişiyi istemiyorum ben hayatımda once ki konumdan nasıl biri olduğunu biliyorsunuz zaten. Gelse yine istemem. İcimde duygular hala olsada istemem. Şu an benim icin ulaşılmayacak biri gibi sanki. Kendi kendime onu ilahlaştırıyorum. Ama ben yeni kızı takıntı haline getirdim tanımadığım kızı duşman edindim. Benim eskiden daha cok kızdan nefret eder hale geldim. Ne kadar yanlış bi duşunce farkındayım. Benden hemen sonra bulduğu icin boyle duşunuyorum bence.onun mutlu olması takıntım oldu. Ne zaman evlenecekler mutlular mı. O kızı bana tercih etti. Beni bi kalemde sildi. Bir aya sozleri olacak diye duydum. Benim durumu yaşayan oldu mu. Bundan sonra ki surec nasıl ilerleyecek, ne zaman bitecek